büyü fenaydı :aman2:
minoo Üye Konu Sahibi Ben de Musallat'ı beğenmedim Ama Semum güzeldi oof şöyle hakikatli bir korku filmi çekilse de 3,5 atsak ya
Ben de Musallat'ı beğenmedim Ama Semum güzeldi oof şöyle hakikatli bir korku filmi çekilse de 3,5 atsak ya
Perfect! Üye minoo' Alıntı: Ben de Musallat'ı beğenmedim Ama Semum güzeldi oof şöyle hakikatli bir korku filmi çekilse de 3,5 atsak ya Genişletmek için tıkla ... çok şey istiyosun korku filmi en zorudur bence (aslında filmi korkmak için izlersen zaten korkarsın. kendini buna psikolojik olarak hazırla ve herhangi bi korku filmi izle )
minoo' Alıntı: Ben de Musallat'ı beğenmedim Ama Semum güzeldi oof şöyle hakikatli bir korku filmi çekilse de 3,5 atsak ya Genişletmek için tıkla ... çok şey istiyosun korku filmi en zorudur bence (aslında filmi korkmak için izlersen zaten korkarsın. kendini buna psikolojik olarak hazırla ve herhangi bi korku filmi izle )
minoo Üye Konu Sahibi cık her film sevilmez geçen mesela sadist komşum diye bir film izledim berbat ötesiydi.
EroL Emekli Yönetici geçen gece aynanın karşısından geçiyordum, birden aynada kendimi gördüm çok ilginçti
Dafny Üye sonyerolsson' Alıntı: geçen gece aynanın karşısından geçiyordum, birden aynada kendimi gördüm çok ilginçti Genişletmek için tıkla ...
sonyerolsson' Alıntı: geçen gece aynanın karşısından geçiyordum, birden aynada kendimi gördüm çok ilginçti Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici Bak ya kabul ediyor hemen haftaya İstanbul a geliyorum Arkadaslarin evinde 2 gün kalicam