mpx 200 yardım smartphone dan anlayanlar içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuone

Üye
    Konu Sahibi
mpx 200 yardım smartphone dan anlayanlar içeri
geçen tozlu raflar arsında 2 tane mpx 200 buldum koç gibi aslında babam kaldırmış onları oraya nese

birinin batarya ölmüştü gittigidiyodan pil ısmarladım geldi cihazı açtım wm2003 yüklüydü bir ara mpx 200 e windows mobile 6.1 yüklemiştim çok güzel çalışıyordu ama muazzam pil bitiyordu o yüzden wm 2003 en

güzel işletim sistemi bennce mpx 200 için ,cihazıda kasmıyor uzattığım için kusura bakmayın hala elinde

mpx 200 ü olup bu işlerden anlayan biri varsa wm2003 için tema proram upload edebilirmi yada bildiği

bir link verebilirmi :hmmm

şimdiden teşekkürler :bye2:

jaoquin

Üye
geçen tozlu raflar arsında 2 tane mpx 200 buldum koç gibi aslında babam kaldırmış onları oraya nese

birinin batarya ölmüştü gittigidiyodan pil ısmarladım geldi cihazı açtım wm2003 yüklüydü bir ara mpx 200 e windows mobile 6.1 yüklemiştim çok güzel çalışıyordu ama muazzam pil bitiyordu o yüzden wm 2003 en

güzel işletim sistemi bennce mpx 200 için ,cihazıda kasmıyor uzattığım için kusura bakmayın hala elinde

mpx 200 ü olup bu işlerden anlayan biri varsa wm2003 için tema proram upload edebilirmi yada bildiği

bir link verebilirmi :hmmm

şimdiden teşekkürler :bye2:

merhabalar...bildiklerimi elimden geldiğince anlatmaya çalışırım ama öncelikle ne gibi program istiyorsun.. yazarsan daha çabuk olur .... kurulumuyla birlikte yardımcı olurum... ayrıca tema atamazsın onuda söyleyeyim....yok çünkü

birde bende mpx200 kasa arıyorum elimde var ama kasa bulamadığım için bişey yapamıyorum bu konuda yardımcı olabilirmisin..... teşekkürler

kaptan1988

Üye
burayı incele kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt