6303i classic firmware yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

sinan1365

Üye
    Konu Sahibi
6303i classic firmware yükleme
merhaba arkadaşlar ben 6303i kullanıyorum ve firmware yüklemesinin nasıl yapılacağını bilmiyorum.
bu konuda bana yardım edebilecek deneyimli bir üyenin yardım etmesini istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: erdem onur

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
nokia software update ile veya ovi suite ile yükleme yapabilirsin.ovi nin sitesinden girip pc ne indirip kur programı usb ile cihazını bağla pc ye sonra programı aç o seni yönlendirir.::)

sinan1365

Üye
    Konu Sahibi
denedim ama son yazılım mevcut diyor şuan telefonun versiyonu 06.61 bundan sonraki versiyon yok mu?

batu31600

Üye
6303i kullanıyorum arama geçmişini temizlediğimde birkaç isim silinmiyor.tek tek silmeyi deniyorum gene olmuyor.lütfen yardımcı olurmusunuz.

ibocan06

ibocan06

Üye
Arkadaş Nokia Software Updater programıyla yeniden yazılım tarat. V9.83 çıktı. yükle. Ben yükledim. 2 dakika sürdü. Telefon gayet güzel çalışıyor.

maximannn

maximannn

Üye
Telefonun garantili ise yazılım yüklemeni tavsiye etmem arkadaşım ( Garanti ) kapsamı dışında kalacaktır bilginize sunarım bunun tek bir yolu var telefonu aldığınız yere götürün ve bu işleri yapan bu alanda profesyonel olan kişilerden yardım alın saygılar...

ibocan06

ibocan06

Üye
Valla ben telefonu sıfır aldım ve aldığım gün yazılım attım. Hiç bir problemim yok. Cillop gibi çalışıyor. Ayrıca mesajlar'a taslaklar diye bişey geldi. Birçok özellik eklendi. Güncellemeni tavsiye ederim.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
benimde tel 6303i classic pcden usb ile güncelliyecem

desouza00

Üye
İbocan kardeş bana bi ulaşabilir misin bende güncelleme yapıcam da belki yapamam bi sorun olur diye endişem var msn adresim [email protected] eklersen yada mail atıp yardımcı olur musun görüşmek üzere şimdiden tşk

sdtzdmr

Üye
Arkadaşlar bende güncelleme yapmaya çalışıyorum ovi ile fakat yüklemeye başladıktan sonra usb tanımıyor diyor ne yapabilirim

johander

johander

Üye
6303i nın bı yenı versıyonu daha cıktı yanılmasam :)))

ibocan06

ibocan06

Üye
10.83

Üst Alt