Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

ertugrulaksoy

Üye
ya kulaklığı aç diyosun bana ama zaten açıkken deniyorum merak etme.sorun 5800'da bulurken aynı anda 6303i'de bulmuyo

aynı anda iki telefonu birden görmez. basılı tutup sıfırlayacaksın sonra diğer telefona aratacaksın. bu şekilde olur. bir telefonla eşleştikten sonra sıfırlanmadan diğer telefon görmez

gokkurt

gokkurt

Üye
sorun çözüldü,teşekkürler.

murats987

Üye
Merhaba. Bende nokia 6303i var. Telefonumu güncellemek istiyorum ama güncellemeden sonra telefon dilinin türkçe olmaması ihtimali de var. Bunu nerden anlıyoruz. Bazı kişilerinki değişmiyor. Telefonun neresine bakmamız lazım

ertugrulaksoy

Üye
Merhaba. Bende nokia 6303i var. Telefonumu güncellemek istiyorum ama güncellemeden sonra telefon dilinin türkçe olmaması ihtimali de var. Bunu nerden anlıyoruz. Bazı kişilerinki değişmiyor. Telefonun neresine bakmamız lazım

bataryayı çıkarttığınızda bataryanın altınada bulunan etikette "Nokia Com A.Ş. Garantisi" yazıyorsa telefonunuz resmi yollardan ithal edilmiş demektir. bu durumda güncelleme yaptığınızda telefonunuzun dili değişmeyecek Türkçe olarak kalacaktır.

wolfed32

wolfed32

Üye
Arkadaşlar geçen gün bir sebepten dolayı nokianin müşteri hizmetlerini aramıştım 6303i için yeni versiyon çıkmış ama siteye henüz verilmemiş haberiniz olsun.

murats987

Üye
Tamam arkadaşlar günceledim. Dilde değişmedi teşekkürler.

Lienlaen

Üye
arkadaşlar ben nokia 6303 classic telefonuma 6303i classic yazılımı atsam olur mu????

eQooo

eQooo

Üye
olmaz deneme...

G.sarihan

Üye
Bende 6303i classic var nasıl güncelleyebilirim yazılımını

--------------- Ekleme ---------------

Birde telefonumu 2. el aldım güvenlik kodunu bilmiyorum nasıl sıfırlayabilirim

ertugrulaksoy

Üye
Bende 6303i classic var nasıl güncelleyebilirim yazılımını

Birde telefonumu 2. el aldım güvenlik kodunu bilmiyorum nasıl sıfırlayabilirim

konunun ilk sayfasında güncelleme ile ilgili gerekli bilgiler yer alıyor. orayı kontrol edersen güncelleyebilirsin. güvenlik kodunu tam olarak bilmiyorum ama forumda o da vardır sanırım.

bluebobster

Üye
Merhaba daha önce 6303i temalarda gezinirken reset attığını söylemiştim. Bir arkadaşımız aynı sorunu yaşadığını söyledi. Telefonun şarjı azken ve dışarıdan yüklenen temalarda gezinirken reset attığını fakettim. Temaları 6303 bir telden aldım 6303ci ye attım 6303 te normal çalışıyordu. Yazılım güncel. Bu sorunu yaşayıp sorunun nereden kaynaklandığını bulan veya sorunu çözen arkadaşlarımız varsa cevaplarınızı bekliyorum...

Lienlaen

Üye
6303 telimin ekranında pixel kayması oldu...yazılım ile düzelir mi???

Lienlaen

Üye
ekran da 1 karınca büyüklüğünde siyahlık oluştu

ekran da 1 karınca büyüklüğünde siyahlık oluştu
ekranda 1 karınca büyüklüğünde siyahlık oluştu kendiliğinden

Mic-Tramp

Üye
Merhaba arkadaşlar 6303i Clasic Kullanıyorum telofon her bakımdan süper diyebilirim Uygulama tema oyun msn attım tıkır tıkır Çalıştı.Ama Tek sorunum var bAzı arkadaşlar Güncelleme yapmış ama Ben Yapmadım :S
nokia sofware update ile yapmaya calışıyorum Tam takıyorum biraz bekliyo yazılım güncelleme yaparken usb kablosu bağlantı kopuyo geliyo kopuyo gelio ve hata veriyorr ne yapmam Lazım Yardımmm ?:ağlarım::ağlarım:

Lienlaen

Üye
Ölü pixel boyutu 5 pixel ve üzeri olursa nokia telefon değişikliği yapıyormuş .ben daha servise vermedim eğer bu bilgi doğruysa ölü pixel in boyutunun kaç pixel olduğunu nasıl anlıyoruz .. Acil yardım

simavi13

Üye
arkadaşlar bu telefonda brain champ diye bi oyun var onu başka bir telefona yükleme gibi bir şansımız var mı_???varsa upload edebilirmisiniz...?

ibocan06

ibocan06

Üye
Var. kime atacaksan onun hafıza kartını tak. Sonra oyuna gel ve kopyala de. Hafıza kartına kopyalama yap

bluebobster

Üye
Tüm cihazlarda lcd tvler, portable dvd palyerler dahil ölü pixellerde firmanın koyduğu bir kriter var genelde azami 3 pixel hatasında değişim yapılıyor. Servise gönder onlar gereken bilgiyi verirler yazılımla düzelmez... Eğer pixsel sorunu sadece ana menüde ise sorun yazılımdır yok her yerde ise sorun ekrandadır onu test etmek için lcd'lerde ölü pixel ler genelde kırmızı olduğu için siyah bir görüntü ile bakıyorduk biz. Ama seninki siyahsa beyaz bir resim oluştur paintte onu tam ekran aç kaç tane ölü pixel olur görürsün... (Tel ekranında ölü pixel ilk defa duydum ben bilgisayarla ilgileniyorum aşağı yukarı aynı diye tahmin ettiğim için yorum yaptım ama sen yinede yetkili bir teknik servise yani garantiye gönder derim)

Üst Alt