ekranlar arasında fark var...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fckrby

Üye
    Konu Sahibi
ekranlar arasında fark var...
arkadaşlar dün n8 aldım . kardeşimde de vardı. karşılaştırdım ekran renkleri farklıydı.. tam olarak durumu anlatayım ilk önce iki telefonunda parlaklığını sonuna getirdim ve yanyana kodum.. benimki beyazlar bembeyaz ve renkler daha parlak... onunkinde ise beyazlar daha koyu ve renkler çok daha keskin ve net.... gerçekten ciddi derecede fark var.... benimki daha beyaz ve açık renkli ama onunki çok keskin ve renkle çok canlı......

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
keske ayni temayi secip kiyaslasaydiniz ozman daha da belli olurdu :oke: belki gozlerde bozkluk vardir :ehe

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
nokia black miydi hmm ilginc merak ettim ya smdi :D tkrar yan yana koyp resmini cekmeniz mumkun mu sampion :D

Utku

Utku

Üye
resim kaoyabilirmisn

cabal21

cabal21

Üye
arkadaşım sensor farklılığı olabilir ışık açısı vs.. n8'de ışık ayarını hangi konuma alırsan al. Ekran sensörü ışığı ayarlıyor :)

headhunTeR71

Üye
Aynı testi n8 ile c6-01 arasında yaptığımda aradaki farkı fark ettim fakat c6-01 in ekranın Amoled+CB olmasıyla ilişkilendirmiştim
Ama 2 N8 arasında olması ilginç :hmmm
ha birde sonradan aklıma geldi yazılım versiyonlarını karşılaştırdın mı ?

fckrby

Üye
    Konu Sahibi
Aynı testi n8 ile c6-01 arasında yaptığımda aradaki farkı fark ettim fakat c6-01 in ekranın Amoled+CB olmasıyla ilişkilendirmiştim
Ama 2 N8 arasında olması ilginç :hmmm
ha birde sonradan aklıma geldi yazılım versiyonlarını karşılaştırdın mı ?

arkadaşım şimdi satın aldığım şişli kvk time e götürdüm... oradaki teşhir ile de karşılaştırdılar aynı şekilde farklı... hatta c6-01 ile de karşılaştırlıdı oradaki n8 ve c6 aynı benimki farklı bayiiye teslim ettim servise göndermek için.... bence bunun farkında olmayan bir çok n8 sahibi vardır ben şans eseri fark ettim.... arkadaşlar ekran rengi açıksa ve mesajlara girdiğinizde o sarı mesaj simgeleri sarılığı beyazımsı bir hal almışsa servise gönderin. ortada hata olduğu tespiti yapıldı götürdüğüm yerde........ oradaki n8 kullanan bir satış elemanı kendi teliyle de karşılaştırdı..... şöyle hayal edin önünüzde özellikle keskin renkler vermesi beklenen amoled var ama renkler açık ve keskin olmayan biçimde veriliyor hatalı ekranda........ belki içinizden birilerinde de aynı problem var ve farkedememiş olabilir........ ayrıca bunun ekran parlaklık seviye ayarıyla hiç bir alakası yok renkler diretk farklı her türlü şartta kontrol edildi.....

--------------- Ekleme ---------------

ve beyazlar bembeyazdı benim n8de...... dikkat edin diye yazdım

headhunTeR71

Üye
Kardeş bende şüphelendim şimdi. C6 ile N8 aynı dedin ya bendeki olay da şöyle ekranın renkleri normal olması gerektiği gibi yani o msjlardaki sarı renkler de normal ama c6-01 benim incelememe göre daha parlak hatta beyazlar göz alıcı. Yani renk açısından değil sadece parlaklık açısından çok az bir fark var. Ama senin durum biraz daha farklı galiba.

Anußis

Anußis

Üye
aynı tema black tema zaten....

ya işte nokiaya güvenemiyorum artık n8 aldık ama hayırlısı bakalım bozulmadan 1 sene götürse yeter. bende ilk x6yı aldığımda bu durumla karşılaştım bi arkadaştada siyah renk sanki çamaşır suyu dökülmüş gibi duruyordu ... sanki hep farklı farklı yapıyorlar bu ürünleri :)

matanist

matanist

Üye
Ben iki farklı 5800 arasında görmüştüm o olayı. Ama maalesef karşılaştırabileceğim bir N8 yok şu an etrafımda yanımda yönümde. Bana gayet normal geliyor :D

SilentOne

SilentOne

Üye
varya şu nokianın yaptıqı hatalar yüzünden htc yada iphone geçicem yaw :D

Anußis

Anußis

Üye
İyi yaparsın valla ben sadece 1700tl yi bi telefon için çok görüyorum yoksa bende vericem Iphoneye ama dur bakalım hayırlısı .d

Uruloki

Uruloki

Üye
valla garip bir durum ama ben memnunum ekranından cihazın

fckrby

Üye
    Konu Sahibi
valla garip bir durum ama ben memnunum ekranından cihazın

ya durum zaten iyi ya da kötü olması değil üretilen her telefonda aynı kaliite ekran vs. kullanılmalı.. gerçekten inanamıyorum buna forumda bir arkadaş daha açmış bu konuyu daha önce......... benim de daha önce 5800 vardı arkadaşımda da onda da aynı olay vardı..... benim ekranı değiştirdiler 2. kez gönderince doğal olarak.... şimdi n8 aldım 1 gün kullanamadım........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt