n8 i kötüleyenlere lafı olanlar buraya yazsın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
seninkinde kim var vito tanıyamadım

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
wala bu mewzu cok uzadi ya :D cekemiolar iste napsnlar :nono:

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
hero don vito corleone bkz. Mario puzo`s godfather

pRime.

pRime.

Üye
Bu başlıkta yazacağım tek bişey var. O da forumdaki bazı kendini bilmezlerin (adlarını zaten biliyosunuz) olayı telefon aşağılamaktan telefonu alan kişiye dil uzatmaları boyutuna getirmesi ve onları aşağılamaya çalışması.
Bunu herkes okusun:
Konu açarken lütfen 2. Kez düşünün. Ne ile ilgili konu açtığınıza dikkat edelim. Özellikle S^3 destek bölümünde mümkünse sadece gereken konuları (sorunlar ve çözümler) açmaya çalışalım. Tartışma yapmak istiyorsanız konu dışı bölümünde konu açın orda tartışın. Yoksa destek forumu kendini bilmezlerle dolup taşar.
Saygılar...

suat1111

suat1111

Üye
n8 en kütü yanı bence 12mgp resim çekmesi bide dahada kötüsü 720 hd cammmmm gibin video kaydı yapması :ehe

pRime.

pRime.

Üye
n8 en kütü yanı bence 12mgp resim çekmesi bide dahada kötüsü 720 hd cammmmm gibin video kaydı yapması :ehe

N8 in en kötü yanı onu kullananlar bence. Saf gibi gidip Nokia ya para vermişler. :ehe: Paralarına yazık olmuş. :ehe: Galaxy S, Wave, Htc varken N8 almış Allahsızlar. :ehe:Başka kötü yönünü bulamıyorum. Kullanıcılara sayayım bari... :ehe: He bi de unuttum güncellemeyle düzelecek bi tarayıcısı vardı. Güncellemeye kadar ordan vururum N8e ben. :ehe:

Uruloki

Uruloki

Üye
vito fark ettim ama emin olamamıştım

Rap3g

Üye
N8 in en kötü yanı onu kullananlar bence. Saf gibi gidip Nokia ya para vermişler. :ehe: Paralarına yazık olmuş. :ehe: Galaxy S, Wave, Htc varken N8 almış Allahsızlar. :ehe:Başka kötü yönünü bulamıyorum. Kullanıcılara sayayım bari... :ehe: He bi de unuttum güncellemeyle düzelecek bi tarayıcısı vardı. Güncellemeye kadar ordan vururum N8e ben. :ehe:

sen diğer bi konuda n8 i savunmuyormuydun arkadaşım

erkara_64

arkadaş zaten olayı mizaha vurdurmuş dostum...ANLAYANLARA...

gogolag

gogolag

Üye
Canım arkadaşım, n8i kötüleyenlerle dalga geçtim dikkatli oku bak anlarsın. :)

sen kimsin n8i kötüleyenlerle dalga geçecek kimsin .......... ayrıca bize n8in eksik yanlarından bahsediyor diye kötü niyetle alakası olmadığı halde suçlayanlar. bu yazıyı gördüklerinde ne yapacak acaba.... mizahlı olanda bir şey yoktu da buraya dalga geçtim yazmışsın.... erkara64 denen adam da hemen atmış imzayı altında böyle insanlardan başka ne beklenir ki tutarsızlığın en büyük örneği. bir tarafta sadece n8'e laf edildi diye kötü niyetli olduğumu iddia eden adamlar erkara64 ve sen bu tarafta direkt şahsa dalga geçtiğini söylüyorsun erkara64 de imzalıyor.. bu son noktadır herkes kimin ne olduğunu anlayamazsa hala ..... yorumsuz......

erkara_64

GOGOLOJİ şansını çok zorluyorsun seni bir daha bu forumda uyarmıyacağım...senin ve senin gibilerin burda herkes ne olduğunu biliyor..hiç boş yere ona buna çamur atarak kendini haklı çıkarma heveslerine uğraşma...ben doğru düşündüğüm her konuya imza atarım senden mi çekineceğim..

eğer öyle bir bilgin ve tecrüben olsaydı dünkü sorduğum soruya cevap verirdiniz?hala cevap bekliyorum?

s3 destek bölümünde üniversite hayatını tc kimlik bilmem neyini anlatan adamlardan daha nasıl bir bilgi beklenebilir orası ayrı bir muamma?

cabal21

cabal21

Üye
n8'i kötülemek için kimse yazı yazmasın. Size ne bi belki kötü sorunlu ürün kullanmak istiyoruz. Sizi bağlar mı. N8... Daha iyisi çakanakadar n8 En iyi...

Aslında n8'e leke sürmeye çalışanlar kullandıkları telefonlardan memnun değiller. Bugun kurtulabilseler onlardan hemen n8 alacaklar da bakmayın. Verdikleri paranın 3-1 ine satmaya kıyamıyolar ellerindeki takozları.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
gogolag ucmus beyler :kop:

pRime.

pRime.

Üye
Bu gogolag denen kişiliğe cevap yazmaya bile gerek duymuyorum. Ortaya bir yazı yazıyorum, "suçu olanlara" hemen bu arkdaş atlıyor. Ee ne demişler: YARASI OLAN GOCUNUR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt