n8 i kötüleyenlere lafı olanlar buraya yazsın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
n8 i kötüleyenlere lafı olanlar buraya yazsın
yeter artık tat bırakmadınız madem çok biliyorsunuz bari millete yardım edin... Arkadaşlar bu mesajı görenler yüssüz deilse daha saçmalamaz diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: orcusss

yagyujubei

yagyujubei

Üye
Aslında ben neden kötülüyorlar anlamıyorum ben 2 aya yakın bir süredir kullanıyorum çok mennunum bu güne kadar hiç ne donma oldu nede resetleme ilk başlarda mesaj yazarken zorlanıyordum biraz ( daha önce iphone 3gs im varda onda mesaj yazamak çok kolay ) şimdi onada alıştım her şey güzel birde geçenlerde mesaj yazarken klavye sapıttı biraz oda telefond a 2000 e yakın mesaj vardı ondan dı herhalde bende sildim mesajları düzeldi onun dışında çok güzel bir telefon bence iphone dan bile iyi (en zından benim açımdan ben 2 yıl kullandım iphone 3g ve 3gs )

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
yahu arkadaş konu başlığı symbian 3 destek herif buraya gelip millete sayıyo ama körü körüne de n8 manyaa olmamak lazım açık fikirli olalım biraz.

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
ammma uzadı bu mevzuuu beyenmeyen ev telefonu kullansın.. evde ev işte iş telefonu kullanın :D:

suat1111

suat1111

Üye
hatta kullanmayın rahat bıraksınlar

mathman20

Üye
Dilin kemiği yok.Bazıları her nedense ortalığı germe ihtiyacı hissediyorlar.Madem beğenmiyorsun ve kullanmıyorsun,arkadaşın da dediği gibi symbian3 başlığında ne işin var ?Git kendi telefonunla ilgili bölümü incele.
Boşverin arkadaşlar.Onlar konuşmaya devam etsinler biz de keyfimize bakalım.

marsoy

marsoy

Üye
tlfon çok tutuluyo ağa :D sallayan çok olur ben 2 aydır kullanıyorum bir sıkıntım yok çok şükür pişmanda değilim aldığıma üstüne gtmeyin n8in kırılır :D

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
bide şöyle bi durum var ben asphalt 5 te donma var deyince beni linç ediyolardı bizim arkadaşlar da biraz takışmaya açık.

Uruloki

Uruloki

Üye
senin donma olayı düzeldi mi vito bence e ye kur belki düzelebilir

franzliszt

franzliszt

Üye
vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
yok hero allem ettim kallem ettim olmuyo ama diğer oyunlar düzeldi belki güncellemeyle olur

Uruloki

Uruloki

Üye
sen nerden indirdin bakim onu maxi den mi

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
evet edizinki v1.1.8

Uruloki

Uruloki

Üye
vıy bilemicem artık ben dedim daha önce de kasma yapmıyor kusura bakma vito

CRANCK

Üye
arkadaşlar telefon özellik olarak on numara bence şu an daha iyisi yok.Ama eğer benim n8 im gibi hatalı tel gelirse yandınız.iki kere garantiye verdim her seferinde 20 günü geçik bekledi.şimdi üçüncüye göndericem.yani demem o ki bu telefonu 2.seri üretilene kadar almayın.işinizi şansa bırakmayın benim gibi.çünkü çoğu n8 de bu kapanıp açılmama olayı var şimdi biri çıkıp demesin ben bilmem ne zamandan beri kullanıyorum bişey yok diye.ben zaten hepsi değil çoğunda bu sorun var diyorum.

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum olabilir üzüldüm talihsizlik

erkara_64

haklısın kardeşim.yanlız şunu da bildirmekte fayda var n8 gibi bir cihazı kesinlikle kurcalamadan bizzat görmeden almayın benim tavsiyem..umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır..

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
haklısın kardeşim.yanlız şunu da bildirmekte fayda var n8 gibi bir cihazı kesinlikle kurcalamadan bizzat görmeden almayın benim tavsiyem..umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır..

kral sana özel bi soru sorcam avatarında niye maryo var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt