Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 900 tl ye kadar telefon tavsiye edermisiniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokbi
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar 900 tl ye kadar telefon tavsiye edermisiniz
Arkadaşlar elimde N73 var ve değiştirmeyi düşünüyorum 900 tl ye kadar telefon tavsiye edermisiniz şimdiden teşekkürler...
>Pessimistic.
Üye
Nokia C6-01,C7-00
Samsung S8500 Wave
Bu üçünü öneriyorum ama bence 100tl daha ver N8 al ama önerdiğim telefonlarda iyi veya S8530WaweII gelecekti belkide gelmiştir onada bak derim.
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Yukarıdaki arkadaşa aynen katılıyorum.
gokbi
Üye
Konu Sahibi
wave 2 ya baktım çözünürlüğü çok düşük ama işlemcisi çoğu telefonda yok kararsız kaldım
frozar
Üye
Wave 2 kesinlikle. Wave 1in ekrani icin lütfen okuyun>
Nokia C6-01,C7-00
Samsung S8500 Wave
Bu üçünü öneriyorum ama bence 100tl daha ver N8 al ama önerdiğim telefonlarda iyi veya S8530WaweII gelecekti belkide gelmiştir onada bak derim.
n8 de de var pentile matrix neden o nu yazmiyor arkadas ,n8 neden bu kadar ucuz zannediyosunuz,madem o ekranlar kalitesiz neden iphone kalitesini dusurmek icin led siparisi veriyor samsunga kimse camur atmasin bosuna adamlar guzel is yapiyor
Nokia C6-01,C7-00
Samsung S8500 Wave
n8 de de var pentile matrix neden o nu yazmiyor arkadas ,n8 neden bu kadar ucuz zannediyosunuz,madem o ekranlar kalitesiz neden iphone kalitesini dusurmek icin led siparisi veriyor samsunga kimse camur atmasin bosuna adamlar guzel is yapiyor
N8'de PenTile olduğunu ıspatlarsanız yazıyı gerektiği şekilde güncelleriz, ancak N8 ekranını makro modunda fotoğrafladığımızda RGB diziliminin hakim olduğu görülüyor, nasıl ıspatlayacaksınız merak ediyorum.
Yazıyı tekrar ve iyi okuyun; yazarımız Samsung kötü ekranlar üretiyor dememiş, PenTile kötü bir teknolojidir demiş. Samsung iyi ekranlar üreten bir firma olabilir ancak bu ürettiği her ekran iyi olacak anlamına gelmez. Örneğin Samsung'un ürettiği SUPER AMOLED ekranlar PenTile dizilimindeyken, normal AMOLED ekranlar RGB diziliminde (bkz: N8)