Se satio için netqin antivirüs 4.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Se satio için netqin antivirüs 4.0

SONYERİCSSON SATİO İLE UYUMLUDUR.

--------------- Ekleme ---------------

Sonunda çıkardılar satio ile uyumlu olanını..

arkadaşlar ekledim ama kusura bakmayın benimkide olmadı sizde bi deneyim belki benim telefonla ilgilidir.netqin ana sitesinde se u1 olarak geçiyor yani satio.. sonucu bildirirseniz deneyenler sevinirim..

• Beğen
Tepkiler: medcezyr ve Revengeful

ceset

ceset

Üye
Hocam bize gore virus varmi ki ya :D Bizi tutmaz o virus

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
yok ki :D
bulamadım gitti zaten satio için diyo ama yüklenmiyo :D
sen kullanmıyor musun antivirüs?

ceset

ceset

Üye
yok hocam ne antivirusu ? DeepFreez den guzel antivirus mu olur.. Olursa bir olay basarsin guncellemeyi al sana sifir makina :D

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
öylede güncelleme basınca T9 daki kayıtlı kelimeler gidiyor sonra bidaha baştan kaydet.zor yazıyorum öyle oluncada.
bide menü düzeni felanda gidiyor.onu geçtim geçen hafıza kartına girdi virüs kartı takınca telefon kitleniyodu donuyodu.pc de tarattırdım bulamıyor birşey cep antivirüsü değil ya.resimlerim vardı hepsi silindi gitti..

ceset

ceset

Üye
Herseyi kaybettin yani .. Karta veri yuklemeden pc de tekrar yapilandir ;)

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani tekrar yapılandır??
dediğin şeyi yapınca kartaki veriler silinmeden kutarabiliyor musun kartı?

ceset

ceset

Üye
formatlamak yani hocam. verilerin kaybolur. Aslinda internette arastirinca silinen verilerini geri kurtarmak icin program dahi bulursun :)

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
onu yaptım işte formatladım o yüzden resimlerimde gitti başka çare yoktuço programları çok denedim ben veriyi getiriyo açıyosun dosya bozuk diyor..

dogan_nll

Üye
calismiyor pro yuklenmiyor satio tele

yunuss.10

yunuss.10

Üye
sony ericssonlar için antivirüse gerek yok bişey bulaşamaz :ehe

paix1984

Üye
ay arkadaşlar bütün antivirüs programlarında sertifika sorunu yaşıyorum ne yapacağım bana bilgi verirseniz sevinirim

Revengeful

Emekli Yönetici
Tesekkurler :)

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
calismiyor pro yuklenmiyor satio tele

malesef netqin sitesinde satio görünüyor ama yüklenmiyor mail attım adamlara sitemizi takip ediniz yapıcaz gibisinden cevap attılar ingilizce olarak bakalım bekliyorum bende.ama gerçi antivirüs bulsanda şöyle bir sorun oluyor telefon symbian olduğu için çok kasıyor antivirüs işlemci yetmiyor düşük geliyor symbiana..Netqin kasarmı bilmiyorum ama uyum sağlamadığı için deneyemedim..

ceset

ceset

Üye
hocam kaspersky var satio icin buldum fakat benden once sen bulmussun yabanci bir sitede satio da calismiyor diyede belirtmissin :D neyse birde bunu denermisin?

Norton Smartphone Security v5.00 for S60v5

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
aga bende netqin 2.4 war. .sis olarak.lazım olurmu

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
hocam kaspersky var satio icin buldum fakat benden once sen bulmussun yabanci bir sitede satio da calismiyor diyede belirtmissin :D neyse birde bunu denermisin?

Norton Smartphone Security v5.00 for S60v5

Aynen öyle kardeş buldum :ehe denedim çalışmadı millet uğraşmasın diye yazdım orayada :aha:
tamam deneyim bunu bi sonucu yazarım buraya sağolasın..deneme sürümümü bu arada?

aga bende netqin 2.4 war. .sis olarak.lazım olurmu

2.4 uyum sağlamaz kardeş sağolasın..

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
antivirüs çalıştı teşekkürler ceset..

ceset

ceset

Üye
Hayirli olsun hocam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt