n8 Web Browser

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
numan baba

numan baba

Üye
    Konu Sahibi
n8 Web Browser
Arkadaşlar benim arkadaşım n8 aldı biraz bakayım dedim. Internette video izleniyor mu diye baktım ve izleniyor ben de 5800 kullanıcısıyım ve benım web browserde izlenmiyor düşündüm şey yani n8 in web browserini benim 5800 a yükleme gibi bir imkan olamaz mı?:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

Starsley

olamaz

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar benim arkadaşım n8 aldı biraz bakayım dedim. ınternette video izleniyor mu diye baktım ve izleniyor ben de 5800 kullanıcısıyım ve benım web browserde izlenmiyor düşündüm şey yani n8 in web browserini benim 5800 a yükleme gibi bir imkan olamaz mı?:bigstar:
arkadaşım öle şey olmaz bikere n 8 de flaşh 4 var ondan video açıo

mıttık

Üye
aslında şu flash hazırlama işleriyle uğraşan arkadaşlarınımız n8 in yazılımı içindeki web ve flash dosyalarını çekip bir 5800 fw sini uyarlayabilir ve bunun çokta güzel bi şekilde çalıcağına eminim

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
aslında şu flash hazırlama işleriyle uğraşan arkadaşlarınımız n8 in yazılımı içindeki web ve flash dosyalarını çekip bir 5800 fw sini uyarlayabilir ve bunun çokta güzel bi şekilde çalıcağına eminim

flash 4 le alakası yok 5800 ın web browseri malesef flash 10.1 videolarını desteklemiyor yani N8 deki web browser 5800 a port edilirse video izleyebiliriz şu anlık bununla uğraşılıyor ama elbet bir şekilde port edilecektir

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

bizim hackerlerimiz boyle iyi şeyler için çalışmaz hep zarar vermek üzerine çalıştıkları için uğrraşmazlar ancak ilhamlı bir hacker olacakki

pRime.

pRime.

Üye
S60v5 sistem modifikasyon bölümünde adobe flashlite 4lü tarayıcı barındıran 5800 cfwleri vardı sanırım.

Starsley

Allahtan S^3 var yoksa ne olurdu halimiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt