Yokluğum hissedildimi? :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Yokluğum hissedildimi? :D
Ofisimiz taşındı bilen biliyor zaten net yok sözde bu gün gelip tel. ve netti bağlayacaklardı ama hala yoklar neyse dün gece 12 ye kadar ofisi düzenlemek için uğraştım sabah devam ettim şimdi bitti bana ufak bir yer kaldı neyse bunada şükür diğerleri gibi salonda kalmadık bari küçük ama süper biryer tam keyiflik:D net bağlanırsa ve eğer evraklar bana kalmazsa yarın buralarda olup eski hızımda devam, yok eğer tersi olursa beni 3 gün daha görmezsiniz:D :ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben de diyorsum şu kalbimin tam ortasında düğümlenen şey ne?Senin yokluğunmuş zaza:d:
Çabucak gelmen dileği ile :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
:ağlarım: bu aralar bi eksiklik var ama neydi diye düşünüyorduk meğer isa namı değer zaza yokmuş eeee hayırlı olsun yeni ofisiniz en kısa zamanda görüşürüz kolay gele.

Revengeful

Emekli Yönetici
zaza kimdi yahu :hmmm

Dafny

Dafny

Üye
ben de diyorum neden sessiz böyle site

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Hele barış bunalıma girdi bende neden diyordum, meğer sana takılamayınca kötü olmuş :D

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Bütün yorumlar güzel ve gülünç :ehe valla Çok yorgunum yatıyorum bütün düzenlemeyi yaptım ufak pürüzler kaldı net gibi bide şu e71 siverekten bir gelse süper olur en azından onla nette daha iyi dolaşırız 6630 da bir yere kadar:ehe

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Yokluğun çok belli Zaza (.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Zaza mı ? O da Kim :naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
Edebi yönüm gitti :d:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bu konuyu açmasan fark etmeyecektim :ehe

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3130139' Alıntı:
Bu konuyu açmasan fark etmeyecektim :ehe

Laf sokmasan olmuyor demi dua et cepten girdim yoksa ben sana ne laflar atardım:d:

Revengeful

Emekli Yönetici
:hmmm

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
fazla düşünme mert :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt