Lg Bl20 Kısayol Tuşları Yardım Lütfen:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spyware_44

spyware_44

Üye
    Konu Sahibi
Lg Bl20 Kısayol Tuşları Yardım Lütfen:(
Merhaba Arkadaşlar Lg BL20 Modeli Cep Telefonumu 0 Almış bulunmaktayım Fakat ürün Turkcell Çıkışlı İmiş. Cihazi Açarken Turkcell Logoları Vs Çıkıyordu Onları İptal Edebildim. Fakat Cihazın Kısayol Tuşlarında Sağ Tuşu Turkcell-im e Atanmış durumda. Bunu Nasıl iptal Edebilirim Yardım LütfeeeN:(:angry:

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
ayarlar -- kısayol tuşları na falan bi bak belki yapabilirsin ;)

mert5800

Üye
bende bulamadımtal etcez bu tuşu bilmiyorum her girdiginde kontur gidiyor kötü bi durum bilen varsa lütfen yardımcı olsun....

spyware_44

spyware_44

Üye
    Konu Sahibi
bende bulamadımtal etcez bu tuşu bilmiyorum her girdiginde kontur gidiyor kötü bi durum bilen varsa lütfen yardımcı olsun....

Merhaba Arkadaşlar Lg BL20 Modeli Cep Telefonumu 0 Almış bulunmaktayım Fakat ürün Turkcell Çıkışlı İmiş. Cihazi Açarken Turkcell Logoları Vs Çıkıyordu Onları İptal Edebildim. Fakat Cihazın Kısayol Tuşlarında Sağ Tuşu Turkcell-im e Atanmış durumda. Bunu Nasıl iptal Edebilirim Yardım LütfeeeN:(:angry:

Merhabalar;
Yaklaşık 1 Yıldır Bl20 Kullanıcısıyım. Aynı Sorun bende De Var bu Durumun Düzelmesi İmkansız Güncellemesi Vs Yok Çözümü Yok. Sadece Turkcell Harici Bir Hat Taktığınızda Bu Durum Ortadan Kalkar Sağ Kısayol Tuşu Rehbere Dönüşür. Bilgilerinize.
İyi Forumlar...

---------- Eklendi @ 00:27:08 ---------- Yazıldı @ 00:22:41 ----------

Ve İlqinç Birşey konuyu Ben AÇmısım Yaklaşık 1 YıL Önce Yine Ben Cevaplamış Durumdayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt