Telefon Tavsiyesi 5800 hakkındaki düşünceleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guljcan

guljcan

Üye
    Konu Sahibi
5800 hakkındaki düşünceleriniz
arkadaşlar telefon alacağım 5800 hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim.. yada 500 TL ye kadar başka bir telefon olabilir ne önerirsiniz??:hmmm

Starsley

500 tl ye 5800 dan başka kralı yok al HAYATI YAKALA :)

ErraynN_

ErraynN_

Üye
dostum al pandora et

Starsley

Pandora ne yaw

Kingmortall

Kingmortall

Üye
dokunmatigi biraz yavaş bastıgın gibi girmiyo kamerası kötü de değil iyide değil yani 3.2 nin hakkını vermiyo benim eski n73 bile bundan iyi çekiyodu rahmetli :D 3 çok şarkı dinleyen biriysen yaramaz sana ben çok dinlerim 400 tane şarkı attım telefona telefon kendinden geçti telefon donuyo bide şarz meselesi şarzı 1 gün gidiyo bilmem kaç saat müzik çalıyo diyolarya yalan

guljcan

guljcan

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatigi biraz yavaş bastıgın gibi girmiyo kamerası kötü de değil iyide değil yani 3.2 nin hakkını vermiyo benim eski n73 bile bundan iyi çekiyodu rahmetli :D 3 çok şarkı dinleyen biriysen yaramaz sana ben çok dinlerim 400 tane şarkı attım telefona telefon kendinden geçti telefon donuyo bide şarz meselesi şarzı 1 gün gidiyo bilmem kaç saat müzik çalıyo diyolarya yalan

:hmmm peki başka bir telefon önerirmisin 500 tlye kadar olabilir. şarjının hemen bitmesi kötü yaa :S 8 gblik hafıza kartı veriolar yanında hediye acaba kasarmı 8 gb

Starsley

Gulljan ben kullanıyorum 4 ay oldu ve bi problem dahi yok bu fiyata daha iyisi yok.

pasha14

pasha14

Üye
Arkadasım sarj sorunu yenı versıyonda cozuldu senın haberın yok heralde. :) Farklı bır yontem daha var. Bılıyorsunuz kı ulkemızde 3g daha bu kadar cok yaygın degıl telefon 3g aramaya calısırken fazla enerjı harcıyor bu demek oluyor kı pılden enerjı tuketıyor. Telefonunuzu Ayarlardan ya 3gye kapatacaksnız yada edge yı kapatacaksınız. Edge 3g gecıslerı sırasındada cok enerjı harcıyor. :oke:

samety500

samety500

Üye
sana katılıyorum :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
arkadaşlar telefon alacağım 5800 hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim.. yada 500 TL ye kadar başka bir telefon olabilir ne önerirsiniz??:hmmm
O zaman Samsung S5620 Monte al. kaliteli 3.2 mp kamera+3g+wifi+6 gün şarj süresi+kapasitif hassas dokunmatik ekran ve 3 farklı masaüstü youtube facebook gibi sitelerle entegre edilmiş arayüzü vardır. 2010 modeldir. Seçim senin.

klnc

klnc

Üye
telefon çok güzel ama sarj sorununa ben de katılıyorum .

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
önden bakınca hoş ama çok kalın bi tel aksi takdirde iyi ama çok kalın

kaptannova

Üye
2008 çıkışlı bir telefonun 2011 yılında gündemin üst sıralarında yer alması bu telefonun iyi olduğunu gösterir...

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
nostaljiyi devam ettirelim dokunmatik almayın :D kazık gibi tuşlarla mesajlaşalım,müzik güzel çalsın diye hileler arayalm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt