Aslan'da bir skandal daha!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
Aslan'da bir skandal daha!

Villarreal ile 3 Mart 2004 tarihinde oynanan UEFA Kupası maçında Sabri'nin arkasında "Sarbi" yazılı formayla çıkması nedeniyle adeta alay konusu olan Galatasaray, yeni bir forma skandalına daha imza attı.

Bu kez de, önceki gün Antalyaspor ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası maçında Servet Çetin, armasız formayla mücadele etti. Fotomaç'ın haberine göre, maç sırasında yayınlanan görüntülerde ve çekilen fotoğraflarda tecrübeli futbolcunun formasında Galatasaray armasının olmadığı açıkça görülüyor. İkili mücadele sırasında söküldüğü yönündeki yorumları ise seramoni sırasında çekilen fotoğraflar çürütüyor.

"KİMSE BANA BİR ŞEY SÖYLEMEDİ"

Armasız formayla çıktığının farkında bile olmadığını dile getiren Servet, "Sizden öğreniyorum. Dikkat etmemişim. Kimse de bana bir şey söylemedi" şeklinde açıklama yaptı. Devre arasında ekstra çalışmalarla kendisini bulan, Hannover ve Ajax karşılaşmalarında oynadığı futbolun yanı sıra Beypazarı ile yapılan kupa maçında şık bir gol atan Servet, Antalya sınavındaki başarısıyla da eski formuna kavuştuğunu kanıtladı. Ancak hâlâ kendi istediği seviyede olmadığını belirten Servet, "Daha da iyi olabileceğimi biliyorum. İkinci yarıda çok daha iyi Servet izlettirmek için daha fazla çalışacağım" diye konuştu.

'Davut

'Davut

Üye
Bu adam hadi gol attı diyelim o maçta Gs armasını öpmek istedi :D Adam Deprasyona girer...:d:

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
Bi GALATASARAY lı olarak üzüldüm.

'Davut

'Davut

Üye
Servet Üzülsün...:D Yanılmıyorsam Bir tane daha böyle bir olay vardı...:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Forma baskı hatasının skandal diye büyütülmesini anlayamıyorum :hmmm

greenmile

greenmile

Üye
Servet Üzülsün...:D Yanılmıyorsam Bir tane daha böyle bir olay vardı...:ehe

evet vardı buydu işte villareal maçı sanırım birde ş.ligiydi:ehe... servette suç yok gözden kaçmış olabilir ama kulubün gözden kaçırmaması gerekiyor böyle ayrıntıları

Atakan

Atakan

Üye

evet vardı buydu işte villareal maçı sanırım birde ş.ligiydi:ehe... servette suç yok gözden kaçmış olabilir ama kulubün gözden kaçırmaması gerekiyor böyle ayrıntıları
Servet'te suç yok, kulüpte suç var ? Arkadaşlar kullandığımız kelimelere dikkat edelim biraz. Yanlış anlamalara sebep olabilir çünkü.

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
Servet'te suç yok, kulüpte suç var ? Arkadaşlar kullandığımız kelimelere dikkat edelim biraz. Yanlış anlamalara sebep olabilir çünkü.

burda galatasaraylılar konuşuyo saten herhangi bir sorun olcağını sanmıyorum ama istisnalar olabilir

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yanlış anlanacak bir şey yok kanımca.
Sonuçta halı sahada kendi arasında maç yapmıyor bu takımlar, sadece bir "spor" değil yaptıkları.
Türkiye'den-dünyadan milyonlarca seyircinin önüne çıkarak "şov" yapıyorlar. O formaya aynı anda milyonlarca göz bakıyor, bu bakan gözler Galatasaray'ın Galatasaray, Fenerbahçe'nin Fenerbahçe vs... olmasını sağlıyor zaten. Yoksa takımarın ne geliri olacak ki...

BKM Mutfak oyununda bir oyuncu ağzında yemek artığıyla şova çıksa bile, tamamen oyuncunun dikkatsizliği gibi görünse de bu, insanlar BKM prodüksiyonunu suçlarlar haklı olarak. Milyonlarca gözün önüne çıkıyor bu adamlar, hiç mi dikkat edilmiyor diye.

Ben evimde çayımı yudumlarken benim fabrikamdaki işçinin kafasına moloz düşse benden bilirler. "Ben mi attım kardeşim" diyemem!.. Davada benden alırlar çatır çatır tazminatı, hapse kadar da yolu vardır.

Büyük şeylere sahip olmak büyük sorumluluklar yaratır.

(Not: Sözlerim sadece Galatasaray'a değil, tarihinde böyle hatalar olan tüm takımlaradır. Biz de 6 yabancıyla çıkmıştık bir keresinde. Mustafa Denizli değil Fenerbahçe prestij kaybetmişti.)

greenmile

greenmile

Üye

sonuçta formayı oyuncu bastırmıyor bu yüzden servet her defansında benim formada bi sıkıntı var mı diye bakacağını pek sanmıyorum bu sebeple böyle dedim:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...