3g vodemle cepnet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

waterprof

Üye
    Konu Sahibi
3g vodemle cepnet
2G destekleyen telefonlarla cepnet girdim hızı çok tatmin etmedi.3g vodem alırsam eğer (kullanan arkadaşlar görüşlerini yazarsa) hızı fark eder mi iyileşme olur mu ? ona göre alacam.görüşlerinizi bekliyorum.

alitekkenx

alitekkenx

Üye
Vodem dediğin şey cep telefonuyla internete bağlanmak sanırım. Bende n95 ile bağlanıyorum. Bizim ev manavgatın bi beldesinde. bu nedenle biraz yavaş. Mesela bi dosya indirecek olursam sn'de 3-5 kb falan indiriyor. Ama merkezde abimlere gitmiştim orada taktım bilgisayara sn'de 30 kb hızında indirdim. Normal internete göre çok komik rakanmlar ama cep telefonu için ve de bu ay bedava olduğunuda hesaba katarsak idare eder diyelim.

AlpReis

AlpReis

Üye
3.5g çeken yerlerde hız yönünden sıkıntı çekeceğini sanmıyorum ancak bazen kesilebilir bu ADSL'dada oluyor zaten, ancak 3g çekmeyen yerlerde sıkıntı yaşarsın öncelikle evinde veya nerde kullanacaksan orda şebeken 3g veya 3.5g çekmeli ozaman hız normal internete yakın olur

waterprof

Üye
    Konu Sahibi
şehir merkezinde oturuyorum.cevaplarınız için teşekkürler.

apocan634

Üye
Avea kullanıyordum vodafone ye geçtim . Günlük 50 kuruşa net çok cazip geliyor fakat hızı 5 mb den sonra düşüyormuş . Kullanan varsa hızının nasıl olduğunu yazarsa sevinirim.. 5800 xm kullanıyorum . Hızlı olurmu sizce..? Ve tüm sitelere giriyormu . X plore programı var ondan msn ye giriyorum normalde .. Bundada girermi? tesekkürler..

cedit52

cedit52

Üye
Cihazı (n73)modem olarak kullandığm zaman manisa da youtube video izleyebiliyorum zaten 100 mb sonrası s.92 kb dusuyor hiz diyorlar ama gene iyi diye bilirim mesela face de hiç takıl.madan geziyorum

The-Hacker

The-Hacker

Üye
arkadaşlar teli kullanarak giriyorum bu ay için ama batarya yıpranıyor böyle. vodem alıp 8TL lik (100MB) cepneti kullanabilir miyiz vodemle? yada en iyisi şu bedava durumu bitsin kampanyaları değiştirebilirler belli olmaz.

RepresentativE

RepresentativE

Üye
arkadaşlar teli kullanarak giriyorum bu ay için ama batarya yıpranıyor böyle. vodem alıp 8TL lik (100MB) cepneti kullanabilir miyiz vodemle? yada en iyisi şu bedava durumu bitsin kampanyaları değiştirebilirler belli olmaz.

turkcellin vınn ıyla vodafone hattı vodafonenın vodemnet cihazıyla turkcelli kullanabilirsiniz.bunun için mobile partner programı var bunu yüklemeniz lazım.cihazlar huawei firmasına ait olduğundan kaynaklı hangi firmadan alırsanız o cihazda o firmaya ait driver olduğu için MOBiLE PARTNET şart... :oke:

Ahmet8989

Üye
arkadaşım senin dediğini ben üç aydır yapıyorum ancak 100 mb dan sonra hız aşırı düşüyor indirme yapamazsın ancak web gezintin için bazı siteler hariç rahatca kullanırsın bi durum warsa bana rahatça sorabilirsin

mgobel

Üye
ya telefondan internet paketi yapıp vodem almamız yetiyor mu bilgisayardan internete bglanmak için?? lütfen yardımm|-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt