Nokia N97 Mini 500 TL'ye değer mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arcagur

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 Mini 500 TL'ye değer mi?
Merhabalar, bir arkadaşım kullanmış olduğu yani 2.el olan Nokia N97 Mini'sini 500 TL'ye satıyor. Ben de düşünmek için süre istedim.

Sizden cevaplamanızı istediğim bazı sorular var.

1- Sizce 500 TL'ye değer mi?

2- Firmware, jailbreak vs. bu modele uygun mu?

3- Ovi Store'da App store kadar veya ona yakın uygulama,program vs var mı?

4- Telefonun dokunmatiği hassas değil diye duydum. Oyun oynarken çok sorun olur mu? ( mesela Real Football, FIFA, Doodle Jump , Angry Birds vs... )

Utku

Utku

Üye
1.Değer
2.jailbreak gerek yok
3.hayır app store kadar yok
4.hassas ama multi touch yok ve rezesif

arcagur

Üye
    Konu Sahibi
1-Jailbreak gerek yok derken paralı oyunları para vermeden oynamanın bir yolu yok mu?

2- Rezesif ne demek? Ve oyun oynarken sorun olur mu?

'Davut

'Davut

Üye
1-Jailbreak gerek yok derken paralı oyunları para vermeden oynamanın bir yolu yok mu?

2- Rezesif ne demek? Ve oyun oynarken sorun olur mu?

Sanki I phone dan başka Telefon kullanmamışsın gibi duruyor... Ben ıphone hiç kullanmadım anlamam ama şu jailbreak galiba Telefonu hac.k lemek gibi birşey olsa gerek...Telefonunu Sadece Hac.k leyecen Unsigned Uygulama, Program, Oyunları rahatça kurabiliceksin sertifika hatası almassın... Hac.klemessen de sadece Signed Uygulamaları kurabilirsin...;)

500 Tl Değer O Telefon için

mirach61

mirach61

Üye
Bence 500 tl ye sıfır 5800 al aralarında o kadar fark yok eğer klavye istemiyorsan.

arcagur

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, yardım ve yorumlarınız üzerine telefonu almaya karar verdim. Umarım oyunları oynamak zevkli olur.

Her şey için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt