5800 rehberdeki numaraları hafıza kartına taşımak

Sponsorlu Bağlantılar

jeshogh

jeshogh

Üye
    Konu Sahibi
5800 rehberdeki numaraları hafıza kartına taşımak
s.a arkadaslar 5800 ımda rehberimi hafıza kartına tasımak istiyorum nasıl yapacağım ?

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olabilecek yokmu ?

maktama

maktama

Üye
s.a arkadaslar 5800 ımda rehberimi hafıza kartına tasımak istiyorum nasıl yapacağım ?

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olabilecek yokmu ?
hafıza kartına taşıyamazsınız da hafıza kartına yedeklersiniz rehberinizii. telefonun ayarlar kısmındaydı sanırım yedekleme kısmı. ORdan yedekle deyip hafıza kartını seçiyorsunuz, yedekliyor(hafıza kartında others klasörüne yedekliyordu sanırım)

jeshogh

jeshogh

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlarda nerede yedekleme ?

maktama

maktama

Üye
Ayarlarda nerede yedekleme ?
Menü/Uygulamalar/Dosya yöneticisi/Yedekle
buraya bir bak, telefon önümde olmadığından şu anda tam hatırlayamıyorum bu yerde rehber yedekleme var mı yok mu...

jeshogh

jeshogh

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür...

ali.oren

ali.oren

Üye
arkadasim once rehbere girip tum numaralari isaretliyosun. yine rehberde secenekler/elektronik kartvizit kopyala/diger hafizaya.
bu sekilde yaptiginda haf.karti/diger/rehber klasorune kaydedilir.
ok

kabalak61

kabalak61

Üye
arkadasim once rehbere girip tum numaralari isaretliyosun. yine rehberde secenekler/elektronik kartvizit kopyala/diger hafizaya.
bu sekilde yaptiginda haf.karti/diger/rehber klasorune kaydedilir.
ok

Öyle işaretleyip kaydetmeye kalkışınca rehberin yarısını kopyalamıyor ki o ne olacak en iyisi nokıa pc suiteyi aç ordan rehberi seç hepsini seç masa üstüne kopyala . En işe yararı bu ben öyle yaptım şahsen :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Öyle işaretleyip kaydetmeye kalkışınca rehberin yarısını kopyalamıyor ki o ne olacak en iyisi nokıa pc suiteyi aç ordan rehberi seç hepsini seç masa üstüne kopyala . En işe yararı bu ben öyle yaptım şahsen :)
bende sorun yok kopyalamasına gerek yok ordan secınce rehber girdinmi gözüküyor :)

ediz96

ediz96

Üye
peki bu özellik nokia 3110c de de var mı ?

ugurlek

Üye
0*-

- - - Eklendi - - -

1111

Üst Alt