n8 icin temizleme programı

Sponsorlu Bağlantılar

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
n8 icin temizleme programı
arkadaşlar n8 icin temizleme programı varmı acaba. cc clenaer gibi birşey.
Birde bu n8 hack olayı ne işe yarıyor.N8 hack edince benim elime ne gecicek yada neler degişecek.

Cevaplar icin şimdiden saolun
ha birde n8 kullanarak internete, kendi ttnet kullanıcı ismim ve şifremle girebilirmiyim??Girsem o zaman kontör gitmez dimi,cünkü bende ttnet sınırsız da ondan??Varmı öyle bir imkan?

• Beğen
Tepkiler: yyoruge

gitarsist

gitarsist

Üye
programı bilemem fakat hack yaptırırsan imzasız programları yükleyebilirsin.

erkara_64

özellikle belirtiyorum phoenix yada jaf kullanmasını bilmeyenler lütfen cihazlarına müdahale etmesinler cihazınız eliniz de patlayabilir..yüksek bedellerle sahiip oluyoruz biliyorsunuz..sonra servislerde telefon beklemekle gecmesin günleriniz..

balkonkusu

balkonkusu

Üye
internete girersin ama şöyle ttnet wifi noktalarına şifre ile giriş felan yapıyorsun eer kablosuz modemin varsa ona bağlanırsın

hack işlemi serfitika felan ortadan kaldırıyo ***** gibi düşün benim bildiğim öyle

ccelaner bilmiyorum ama facebook nokia n8 sayfasında kaspersky mobile gibi bi yazı vardı

veterinarius

veterinarius

Üye
Phoenix ile atarken benim elimde patladı, iki gün yattı telefon, araştırdım internetten düzelttim korkacak bişey yok.Panik olmadın mı dersen üçbuçuk attım fena, o kadar parayı verdim, gümlettim diye.

balkonkusu

balkonkusu

Üye
Phoenix ile atarken benim elimde patladı, iki gün yattı telefon, araştırdım internetten düzelttim korkacak bişey yok.Panik olmadın mı dersen üçbuçuk attım fena, o kadar parayı verdim, gümlettim diye.

iyi kurtarmışsın :) bu arada veteriner hekim misin ya da öğrenci misin :)

pRime.

pRime.

Üye
1. S^3 antivirüs bölümünden net qin mobile guard programını kurun. Programı açın, Clean spam ı seçin. CCleaner görevi yapacaktır.

2. Telefonu hacklemek, bütün imzasız (unsigned) uygulamaları yüklemenizi sağlar. Tecrübeli değilseniz hack yapmanızı tavsiye etmem, imzalı uygulamalarla yetinin derim.

3. Denemediğim için birşey diyemeyeceğim. Ama büyük ihtimal girebilirsiniz ve kontörünüz gitmez.

Üst Alt