Bir Öneri Verirseniz Sevinirim..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
    Konu Sahibi
Bir Öneri Verirseniz Sevinirim..
Mrb. Arkadaslar..
Ben Telefonumu Değiştirmek İstiorm Ve Nasıl Birşey Alacagıma KAarar Veremedim.
Özellikleri:
3G: Farketmez
Hafızası: +50Mb
Kamera: En Az 1.3MP
Qwerty Klavye: Olursa Güzel Olur
Wi-Fi: Olursa Güzel Olur
Marka: Samsung Veya Nokia
Fiyat Aralığı: 300-350

Bu Özelliklerde Bir Telefon Önerebilcekseniz Lutfen Konu Altına Yorum Yapın..

• Beğen
Tepkiler: must20

must20

Üye
samsung star 5233w kesinlikle şu andaki fiyatıda 300 tl 3g yok 3.2mp kamera var , wifi var...

JavaStar

JavaStar

Üye
Ben de samsung star wifi'yi öneriyorum sana 340-350 tl arası bir telefon,kendim aldım çok memnunum :)

Cynan

Cynan

Üye
Bencede samsung monte 420-460 arası bişi kamera 3.2 wifi 3g war dokkunmatiği süper :D

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz İçin Trşkrler.Ama Samsung Star Wifi Daha İyi Gibi Görünüor =)

JavaStar

JavaStar

Üye
Kardeşim eğer 3g şart değil diyorsan samsung star wifi'yi seçersen daha iyi olur.Çünkü montenin sensörle ilgili bazı sıkıntıları v.s var fakat 3gde lzım diyorsan o zaman monteyi tercih edebilirsin.Yada benzer modeller var samsung'un corby v.s.Fakat nokia tercih etmeni kesinlikle önermiyorum

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim eğer 3g şart değil diyorsan samsung star wifi'yi seçersen daha iyi olur.Çünkü montenin sensörle ilgili bazı sıkıntıları v.s var fakat 3gde lzım diyorsan o zaman monteyi tercih edebilirsin.Yada benzer modeller var samsung'un corby v.s.Fakat nokia tercih etmeni kesinlikle önermiyorum

Nie özellikle Nokia ?

JavaStar

JavaStar

Üye
Çünkü nokia dokunmatik işinde çok yeni ve nokianın dokunmatikleri gerçekten vasat.Ayrıca symbiandan kesinlikle uzak durmanı tavsiye ediyorum çok hantal bir işletim sistemi.Tek avantajı ovi mağazası olması fakat nerde çokluk orda b..luk yani o açıdan düşünmek lazım :)

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
    Konu Sahibi
Çünkü nokia dokunmatik işinde çok yeni ve nokianın dokunmatikleri gerçekten vasat.Ayrıca symbiandan kesinlikle uzak durmanı tavsiye ediyorum çok hantal bir işletim sistemi.Tek avantajı ovi mağazası olması fakat nerde çokluk orda b..luk yani o açıdan düşünmek lazım :)

:) Oda Doru Ama Samsungdada Ovi Gibi Bi Şey Olsaydı Daha Güzel Olrdu.Ayrıca Samsung Doknmatıkler Bazen Donuo Onlarda Olmasaydı Süper Olacaktı.

--------------- Ekleme ---------------

Güncel Lutfen.

JavaStar

JavaStar

Üye
Ben donma gibi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar dokunmatik deyince benim aklıma samsung gelir :)

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
    Konu Sahibi
=) Neyse Teşekrler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...