Quickoffice Adobe Reader LE v2.5.129 [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java ]

Sponsorlu Bağlantılar

scarface--

scarface--

Üye
öncelikle teşekkürler. çoğu yorum sertifika hatası diyor başlıktada 5800 için yazıyor biri ilgilenirse makbule geçer indirelim mi yoksa hiç kartreader tak çıkarla falan uğraşmıyalımmı? yada ildilenen bi editör falan arkadaşımız 5800 yazısını oradan kaldırsın eğer sorun düzeltilmediyse saygılar...

dj-belief

Üye
daha denemedim umarım iiii dir!!!!!

atorex

Üye
alternatif olarak bana göre daha iyi program olarak

batuhankurt33

Üye
su sitede bi tane calısan program yokmu

Fahrettin52

Fahrettin52

Üye
süper prgram calıştı

authro

Üye
bu teşekkür edeneler neden teşekkür ediyor anlamadım ki, kimse kuramamış bunu, ben de kuramadım. sanırım iyi niyeti için teşekkür etmişler.

difgeo

Üye
hhfhf

scyllis

Üye
tesekkürler emeğine sağlık

dragon_ksk

dragon_ksk

Üye
SaOL Bro

90ORCUN90

Üye
evet ya sertifika hatası diyor bu program nasıl kurulacak yardım edermisiniz

musa1253

Üye
evet sertifika hatası

ersinbull

Üye
alternatif olarak bana göre daha iyi program olarak

Atorex tesekkurler. Program calisiyor. Herkes indirsin Adobe'dan kurtulsun.

Treable

Treable

Üye
ben bu siteye varolduğundan beridir üyeyim. daha zımbırtı birşey yayonlandığını pek görmedim. arkadaşlar çok çok çok çok çok açık bir şekilde anlatacağım.

5800 gibi symbian işletim sistemli cep telefonlarından özellikle 5800 gibi, bu telefonlara bazı programları kuramamanızın sebebi sertifikasız oluşu. sertifika kısaca sizin imeinizin ilgili dosyaya etiket gibi yapıştırıulması dersek yalan olmaz.

dolayısıyla bu sitede eklenen programların sertifikalanması sizin sorununuzu çözmez.

sertifikanın imei numarasına ait olması lazım. dolayısıyla sertifika yok, çalışmıyor gibi sunum yapanların bezmesine neden olan yorumları yazacağınıza, ahanda yukarıda arama denen bir cartis vartagis var. oraya sertifika yazın ve uygulayın. benim 6 saat sonunda sertifika kullanıcı adımın olduğu bir siteden uyguladığım bir sürü sortis korontisim var.

biraz kızdım gibi ama. :)

klnc

klnc

Üye
sertifika hatası :S

pamukk27

pamukk27

Üye
sertıfıka hatası werıyooooooooooooooooo:off:

lastnight

Üye
teşekkürler

ilkerutlu

Üye
sertifika hatası veriyor..................

bytunc74

ellerine sağlık.arkadaşlar sertifika hatası simbiyan versiyonunuzla alakalı.yeni versiyonuda signed yapmalısınız. opda dan

----------Eklendi @ 15:24:12 ---------- Yazıldı @ 15:20:14 ----------

teşekkürler

Üst Alt