N73 fotoğraf çekmiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakanart

Üye
    Konu Sahibi
N73 fotoğraf çekmiyor.
Merhaba arkadaşlar,
Nokia N73 kullanıyorum.Ön kamera çok güzel çalışıyor.Fakat arka kamerayı açıyorum ve fotoğraf çekme tuşuna basıyorum.Resme odaklanıyo, flaşı yakıyor fakat tam resmi çekecekken çekimi durduruyo.Donanımsal sorun olduğunu zannetmiyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim?

--------------- Ekleme ---------------

görüşünü bildirecek kimse yokmu?

--------------- Ekleme ---------------

verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar :(

themardinli

themardinli

Üye
arkadasım telefonun icin her hangi bi kamera kullanan yazılım yuklersen sorun hallolacaktır :D Kolay gelsin...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Merhaba Arkadaşım ;
Bende N73 Kullanıcısıyım :)

Tuşa Tam Bastığına Eminmisin ? Hafif Basma Flash'ı Yakar Ama Çekmez Tam Bastığında Resmi Çeker :) Resim Çekme Tuşunda Sorun Vardır ;)

haakan35

Üye
©The_Gespenst©
Merhaba Arkadaşım ;

Tuşa Tam Bastığına Eminmisin ? Hafif Basma Flash'ı Yakar Ama Çekmez Tam Bastığında Resmi Çeker :) Resim Çekme Tuşunda Sorun Vardır ;)
Sorun bende de var tuşa tam bastıgım halde bile odaklanma olmuyor resimde cekmiyor ön yüzündekıde göruntü karıncalı netleşmiyor v 4.0839.42.2.1 şuan ne yapmam gerekıyor direk servis mi?

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
©The_Gespenst©
Merhaba Arkadaşım ;

Sorun bende de var tuşa tam bastıgım halde bile odaklanma olmuyor resimde cekmiyor ön yüzündekıde göruntü karıncalı netleşmiyor v 4.0839.42.2.1 şuan ne yapmam gerekıyor direk servis mi?

Yazılımın En Güncel Sürüm'de :) Ve Böyle Bir Sorun Varsa Malesef Direk Servis :)

haakan35

Üye
Teşekkur ederim

ladrex84

ladrex84

Üye
Telefona format at ve orjinal kapak takımı kullan bence problemin çözülür...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
kardeş tam basarken ekran tamamen gidiyorsa kapakta sorun vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt