Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DiaBLoS ali arkadaşımız tebrikler.. Moderator olarak tekrar aramızda
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut
Üye
Ali Abiyi tebrik ederim kendisini Askerde olsada görmek Güzel olur... Bunca yoğun bir zamanda bu görevi Askerde de olsa yapması Güzel ... Tebrikler demek lazım...
tragedie
Emekli Yönetici
Ali kardeşim tekrardan seni aramızda görmek güzel
DiaBLoS
Admin
Oyy oyyy konu açılmış . Çok teşekkür ederim Mustafacım , değerli jest in için .. Sağol varol ..
Arkadaşlar , çok sağolun güzel yorumlarınız için . Elimden geldiğince tekrar birşeyler yapmaya devam edeceğim . Sağolun varolun ..
Reşwan
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica ederim ne demek sende sağol dostum Hoşgeldin.. arkadaşlar konuyu doldurdu. Bizde seni bekliyorduk konu canlansın diye. Seni tekrar aramızda mod olarak görmek güzel gerçekten.
Rica ederim ne demek sende sağol dostum Hoşgeldin.. arkadaşlar konuyu doldurdu. Bizde seni bekliyorduk konu canlansın diye. Seni tekrar aramızda mod olarak görmek güzel gerçekten.
Eyvallah dostum . Sağolasın . Sivildeki gibi olamıyorsun ama hiç yoktan bu da iyidir diye düşünüyorum . Elimden geldiğince aktif olmak - paylaşım yapmak için uğraşacağım ..