vodafon faturalı çiftçi hattı ilk fatura nekadar gelir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adanalı_22

Üye
    Konu Sahibi
vodafon faturalı çiftçi hattı ilk fatura nekadar gelir?
vodafon faturalı çiftçi hattım var aylık 40 tl 1000 dk lık yaptırdım ilk 2 fatura biraz yüklü gelir dediler acaba ilk fatura nekadar gelir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim?

greenmile

greenmile

Üye
hasat zamanı biçerler gibi geliyor bana :)

Adanalı_22

Üye
    Konu Sahibi
nekadar acaba bir rakam söylermisiniz?

greenmile

greenmile

Üye
maalesef bende bilmiyorum ama ilk faturada çeşitli vergiler falan alabilirler bu yüzden ilk fatura biraz yüksek gelebilir müşteri hizmetleri daha detaylı bilgi verebilir sizde ona göre önleminizi alırsınız burada verilen bilgilerin pek doğru olacağını sanmıyorum

--------------- Ekleme ---------------

şimdi inceledim ilk abonelik vergileri 12 ay eşit taksitle alınıyormuş.

Adanalı_22

Üye
    Konu Sahibi
peki ilginiz için sağolun .

bir sorum daha olucak her ay sonunda dakika tedbiri için otomatik olarak uyarılmak istiyorum peki bunun için ne yapabilirim?

Hæ©Ky

Üye
peki ilginiz için sağolun .

bir sorum daha olucak her ay sonunda dakika tedbiri için otomatik olarak uyarılmak istiyorum peki bunun için ne yapabilirim?

Uyarı Mesajları her ay Dakikalarınızın %80 lik ve %100 Lük Kısımları Dolduğunda otomatik Size Gönderilecektir. İlk faturanızda ise Eğer Hattınızı yeni Aldıysanız Vodafone dan Sadece ilk yıl vergileri olarak Onlarda 2011 yılı vergileri 12 eşit Takside bölünecek Yani Ayda ortalama 4 TL üzerinde 5 Tl gibi Bi vergi yansıyacak Ama Vergi ücretleri Hakkında Daha Detaylı Bilgiyi 0542 444 0542 veya Vodafone web sitesinden Alabilirsiniz. :oke:

Adanalı_22

Üye
    Konu Sahibi
sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt