CepVakit v5.4 (2011) Gelişmiş ajandaya aktarım menüsü

Sponsorlu Bağlantılar

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
CepVakit v5.4 (2011) Gelişmiş ajandaya aktarım menüsü
cepvakit programının 2011 versiyonudur. Ben sitenin linkini veriyorum. veya wap.cepvakit.com adresinden yüklemeler linkine tıklayarak programı indirebilirsiniz arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva, hamzadevre, nergis78 ve 25 diğerleri

WanteD_232

WanteD_232

Üye
buyrun direkt indirmek isteyenler için . . .

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanın arkadaşlar. Bu arada WanteD_232 katkın için sağol kardeş.

batu2k

Üye
Allah razı olsun hocam.

AlpReis

AlpReis

Üye
Eyvallah

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim Allah C.C cümlemizden razı olsun

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
tabiki mesaj yazmak zorunda değilsin maxicep e üye girişi yap ve indirmek istersen linki tıkla ve indir.

Beyhanoglu

Üye
Emeği geçen herkesten Allah Razı olsun.

İskenDer™

İskenDer™

Üye
Teşekkürler

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar. Bu program gerçekten çok harika. Adamlar yapmışlar. Allah C.C bu emeklerini boşa çıkarmasın Amiin

timurlek58

Üye
arkadas lar program yurt disinda devletlet icin de gecerlimi

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
arkadas lar program yurt disinda devletlet icin de gecerlimi

yok arkadaşım bu sadece Türkiye illeri için geçerli olan namaz vakitlerini verir. istersen sitede mevcut olan cepmuvakkit uygulamasını bir dene. Cepmuvakkit temkinli vakitleri kullanıyor, yani cepmuvakkitdeki namaz vakitleri diyanetin namaz vakitlerinden +1 ile +7 dk farklılık gösteriyor. Cepmuvakkitte Türkiye dahil diğer ülkelerde var diye hatırlıyorum. Eğer ondada sadece Türkiye varsa zamanını çaldığım içinde şimdiden özür diliyorum

okkankaya

okkankaya

Üye
teşekkürler

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

dikcigil

dikcigil

Üye
cepvkit e52 telefona kuruyorum fakat açmıyor,bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum,teşekkürler

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
belki indirme esnasında dosya bozuluyor olabilir. Yada telefonun ramı yetmiyor olabilir. Açık uygulamaları kapatıp dene. Tabi bunlar sadece tahmin. Cepvakik prosu bende hemen açılmıyor biraz beklemek gerekiyor 30 saniye falan. Bunlara rağmen yine olmuyorsa ve programı illada kurmak istiyorsan cepvakit sitesine gir ve onlara email at sana kısa bir zamanda geri dönüş yaparlar. Birde cepmuvakkit var ama diyanetin saatiyle pek uyumlu değil cünki temkin vakitlerini kullanıyor. Daha fazla yardımcı olmak isterdim ama elimden bu kadarı geliyor, saygılar.

webfatih

Üye
ya sitede sadece jad dosyası iniyor bunun jar dosyası da olması gerekmiyor mu

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
yüklemeler bölümünün en alt kısımlarında direk indir butonları var. Oradan dene.

yildiz58

yildiz58

Üye
teşekkürler.

Üst Alt