Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%100 Çalışan JAVA OYUN ARŞİVİ 240x320 PME 4L
Sponsorlu Bağlantılar
Emre ŞENDURAN
Üye
real football manager 2011 Çıkıcak mı bilgin varsa paylaşırmısın kardeşim..?
Oyunu pc ye indir.
oyunu usb veya blutoth ile telefonuna aktar iyi oyunlar.
telefon çözunurlugu 240x320 ise oynarsın
donkisot_1402
Üye
tesekkürler
habil8888
Üye
mrb arkadalar emeğinize sağlık çok güzel paylaşımlar.ama bazı oyunlarda virüs var.kontorlör gitti.30 tl yükledim kalmadı.bunu nasıl önleriz.normal antivirüs görmüyor.bu arada buradaki oyunlar virüslü değil.yanlış anlaşılmasın...
mrb arkadalar emeğinize sağlık çok güzel paylaşımlar.ama bazı oyunlarda virüs var.kontorlör gitti.30 tl yükledim kalmadı.bunu nasıl önleriz.normal antivirüs görmüyor.bu arada buradaki oyunlar virüslü değil.yanlış anlaşılmasın...
viruslu OYUnları indirdin siteden başka indirme yapmamanı öneririm.En iyisi burdan indirmek çünkü bunların hiç birinde virus yok kendi uploadım oldu için %100 saglam
PME 4L
Üye
Konu Sahibi
eklendi
Emre ŞENDURAN
Üye
o zaman real football manager 2009 u ekle... Ama maçı 3 boyutlu gösterenden olsun hani 3 farklı şekilde gösteriyo ya tepeden, istatistik, bide oyuncuları görüyoz ya o şekilde varsa paylaşırmısın 6233 e göre şimdiden teşekkür ederim.
o zaman real football manager 2009 u ekle... Ama maçı 3 boyutlu gösterenden olsun hani 3 farklı şekilde gösteriyo ya tepeden, istatistik, bide oyuncuları görüyoz ya o şekilde varsa paylaşırmısın 6233 e göre şimdiden teşekkür ederim.