5800 v 52 birkaç sorum olacak lütfen !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzton

Üye
    Konu Sahibi
5800 v 52 birkaç sorum olacak lütfen !!
Arkadaşlar v 52 güncelleyen arkadaşlarım lütfen söylerlerse sevinirim. Telefon da bir hata vs oluştumu güncelleme sağlammı?? Sizin fark edebildiğiniz değişimler vs vs
bir de telefoan hard format atılması gereklimi güncellemeden sonra.
Eminim birçok arkadaşımızda bunları sormak istiyordur.
şimdiden teşekkürler.

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar v 52 güncelleyen arkadaşlarım lütfen söylerlerse sevinirim. Telefon da bir hata vs oluştumu güncelleme sağlammı?? Sizin fark edebildiğiniz değişimler vs vs
bir de telefoan hard format atılması gereklimi güncellemeden sonra.
Eminim birçok arkadaşımızda bunları sormak istiyordur.
şimdiden teşekkürler.
eminim(biliyorum) ki birçok arkadaşımız bu soruları zaten sordu ve en az 2-3 başlık açıldı, forumda "v52 güncelleme" diye arama yaparsanız gerekli başlıkları bulabilirsiniz.

pasha14

pasha14

Üye
''maktama'' haklı arkadaşım ama yinede senin için bu sorunu cevaplıyorum Telefon hafızasında artış oldu , müzik çaların sesi biraz dahha yüksek en azından bana öyle geliyor :) Dokunmatik ve sensörler biraz daha hassas hala gelmiş bunlar en başta farkedebilecek özellikler.

oguzton

Üye
    Konu Sahibi
eminim(biliyorum) ki birçok arkadaşımız bu soruları zaten sordu ve en az 2-3 başlık açıldı, forumda "v52 güncelleme" diye arama yaparsanız gerekli başlıkları bulabilirsiniz.

aradım ama bulamadım aa yine de deniycem belki çok aşağılara gitmiştir.

''maktama'' haklı arkadaşım ama yinede senin için bu sorunu cevaplıyorum Telefon hafızasında artış oldu , müzik çaların sesi biraz dahha yüksek en azından bana öyle geliyor :) Dokunmatik ve sensörler biraz daha hassas hala gelmiş bunlar en başta farkedebilecek özellikler.

teşekkürler yani güncelleme bir zarar vermiyorsa yükleyeceğim.

maktama

maktama

Üye
aradım ama bulamadım aa yine de deniycem belki çok aşağılara gitmiştir.
forumu sayfa sayfa dolaşacağınıza "arama" tuşunu kullanırsanıza.:) Genel arama için sayfanın en üstündeki "arama" tuşunu, o an içinde bulunduğunuz forumda arama yapmak için içinde bulunduğunuz forumun "arama" tuşunu kullanırsanız rahat ediceksiniz.

Arama sonuçları:
http://www.maxicep.com/arama/sonuc-11040031/

pasha14

pasha14

Üye
Yok arkadaşım gönül rahatlığı ile kurabilirsin güncellemeyi hiç bir zararı yok . Zaten bu güncelleştirmeleri nokia çıkarıyor telefona zararı olsa neden çıkarsınlar. :)

kuvars10

Üye
Tüm cevaplar verilmiş fakat benim görüşüm bu güncellemedeki,bu kadar hızlandırmalara ve performans iyileştirmelerine bağlı olarak,şarj süresi kısaldı bende.Sabah al akşam yatınca tekrar şarja tak.Birde 1 yıldır kullanıyorum belki bataryamda eskimiş olabilir.
Genel gözlemim 1 yıldaki,her güncellemeden sonra performansta iyileşme fakat şarj süresinde düşüş oldu.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Tüm cevaplar verilmiş fakat benim görüşüm bu güncellemedeki,bu kadar hızlandırmalara ve performans iyileştirmelerine bağlı olarak,şarj süresi kısaldı bende.Sabah al akşam yatınca tekrar şarja tak.Birde 1 yıldır kullanıyorum belki bataryamda eskimiş olabilir.
Genel gözlemim 1 yıldaki,her güncellemeden sonra performansta iyileşme fakat şarj süresinde düşüş oldu.

telefon sorunsuz ve hızlı olsun hergün şarja takmaya razıyım :)

kuvars10

Üye
telefon sorunsuz ve hızlı olsun hergün şarja takmaya razıyım :)

Şuan bir sorun var mı peki?Netten video izleyemiyorum diyeceksin kesin:) Ben netten video izlemediğim için sorun yoktu,şimdi tek sorunum 2 gün giden şarjım v50,v51,v52 derken bu 50liler şarjımı yedi bitirdi:evet:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Şuan bir sorun var mı peki?Netten video izleyemiyorum diyeceksin kesin:) Ben netten video izlemediğim için sorun yoktu,şimdi tek sorunum 2 gün giden şarjım v50,v51,v52 derken bu 50liler şarjımı yedi bitirdi:evet:

valla skyfire'la 3-5 defa "try again" yaparak girip izliyorum :D hatta bazı xx sitelerine bile giriyor denedim :d:

protonox

protonox

Üye
Arkadaşlar v 52 güncelleyen arkadaşlarım lütfen söylerlerse sevinirim. Telefon da bir hata vs oluştumu güncelleme sağlammı?? Sizin fark edebildiğiniz değişimler vs vs <br />
bir de telefoan hard format atılması gereklimi güncellemeden sonra.<br />
Eminim birçok arkadaşımızda bunları sormak istiyordur.<br />
şimdiden teşekkürler.
<br />
<br />

----------Eklendi @ 15:15:44 ---------- Yazıldı @ 15:10:15 ----------

az önce güncelleme bitti .d kaydırma olsun telefonun hızlanması birde kameranın netliginin artması cok güzel.d güncelleme yapmak istiyorsanız sayet cihaz pc suite modunda ve güncelleme programının yüklü olmzsı lazım en önemlisi pcnizin internet ile bağlantısının olması pc suite menüsünde yazılım güncelleme diyoruz güncelleme programı devreye girip en fzzla 1 saat kadar beklemeniz lazım.
Not:hafıza kartında şifre varsa kaldırınız.

SilentOne

SilentOne

Üye
daha yenimi güncelledin telefonunu maşşalah millet cfw lere geçti sen hala orji demisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt