htc wildfire kullananların yorumlarını merak ediyorum!!

Sponsorlu Bağlantılar

av.AK

av.AK

Üye
    Konu Sahibi
htc wildfire kullananların yorumlarını merak ediyorum!!
htc wildfire almak istiyorum görüntüsü falan hoşuma gitti teknosada

blacktower006

Üye
ben kullanıyorum ve çok memnunum.o paraya bu özelliklere böyle telefon hiçbiryerde bulamazsın..hemen al derim..

ilhamiyksl

Üye
Ben aldim ama şarj sorunu var 7-8 saat max dayanıyor

prince of hell

prince of hell

Üye
Ben aldim ama şarj sorunu var 7-8 saat max dayanıyor

ayarlar/kablosuz özelliği ve ağlar/mobil şebekeler/şebeke modu/yanlızca gsm ağır kullanımda 12 saat dayanan telefonun hayırlı olsun

atakax

atakax

Üye
salı günü elime wildfire geçiyor en kısa zamanda detaylı incelemeyi yayınlayacağım ve internette baya arastırma yaptım şarj konusunda rom versiyonu 1.25 olanlar gayet memnun şarj konusunda teknik olarakta wildfire çoğu modele göre iyi olması lazım ancak sorun 1.14 romlarda bu rom a sahip cihazların sarj süreleri düşük cihazı güncelleyince bu süre normale dönüyor yakında 2.2 froyo güncellemesi geldi gelecek gelince çok çok daha iyi olacaktır

kartal2378

kartal2378

Üye
kullanmayı bilmeyen ozurlulere bakma kardes.ayarları yapınca sarj 4 gun gidiyor.cok yogun kullanımla 2.5 gun.ben cok memnununm.froyoda geliyor.cok guzel olcak.

okitay44

Üye
arkadaşlar bende aldım ama wifi bağlantısı kurulmuyor. ağ bulunuyor şifreyi giriyorum bağlantı yok diyo ne yapmam lazım

sancakta

sancakta

Üye
6 aydir kullaniyorum herseyiyle mukemmel ama zamanla ekran cozunurlugu eksikligik olarak kendini hissettirmeye basliyor

Kefelon

Üye
beyler froyo gelince lüfen paylaşında haberimiz olsun :)

selcukiyet

selcukiyet

Üye
10 numara telefon kesin alın derim. ben beyazını aldım süper güzel.

hoss

hoss

Üye
güzel telefon

emin_56

Üye
arkadaş o ayar nasıl oluyor merak ettim öle bişey varsa hemen alıyorum.

manga140

manga140

Üye
Beyler biraz daha telefondan bahsedin'de bende almak istiyorum. Tasarımı çok hoşuma gitti. Özellikleride iyi Android olması zaten ayrı bir iyi. Ama kullananlardan daha çok yorum bekliyorum ona göre karar vereceğim.

KELGER

KELGER

Üye
görüntülü görüşme hariç eksiği yok

mete_bey

Üye
Vodafonedan 240tlye almistim

Üst Alt