htc desire bravo alacam?yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
    Konu Sahibi
htc desire bravo alacam?yardım
arkadaslar htc desire bravo alacam nasıl cıhaz..önemlısı aldıgımda oyunları nasıl yuklıcem .oyunlar baslıgındakı oyunları yuklenıyomu hepsı buna nasıl oluyo bılgı verır mısınız..cok işi varmı.direk hafıza kartınamı oyunu atıyoruz nasıl oluyor nasıl kuruluyor.

kurtog

kurtog

Üye
arkadaslar htc desire bravo alacam nasıl cıhaz..önemlısı aldıgımda oyunları nasıl yuklıcem .oyunlar baslıgındakı oyunları yuklenıyomu hepsı buna nasıl oluyo bılgı verır mısınız..cok işi varmı.direk hafıza kartınamı oyunu atıyoruz nasıl oluyor nasıl kuruluyor.

kardeş cihaz harika bende cuma günü aldım tek sorun şarj işte.oyunları ben bluetoothla atıyorum acıyorum yüklenior öle basit yani göründüğü gibi zor bişi değil.

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
    Konu Sahibi
kardeş cihaz harika bende cuma günü aldım tek sorun şarj işte.oyunları ben bluetoothla atıyorum acıyorum yüklenior öle basit yani göründüğü gibi zor bişi değil.

nekdar gıdıyor sarjı

prince of hell

prince of hell

Üye
şarj 3g yüzünden fazla gidiyor ben 3 g yi kapattım evde kablosuzdan bağlanıyorum sokaktada sadece face e bakmak için 2g hızı gayet yeterli ve şarj süresini 2 katı kadar uzatıyor ama youtube dan vidyo izlicem diyorsanız yanınızda şarj aleti taşıyın ozaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt