Nokia n8 iphone ekran kilidi

Sponsorlu Bağlantılar

oviahmetovi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 iphone ekran kilidi
arkadaşlar youtube ta gördüğüm bir videoda n8 deki ekran kilidi iphone ekran kilidinin aynısı ve çok hızlı eminim slideunlock programını kullanmıyor bende bu ekran kilidini kendi telefonuma nasıl uygularım.
video:

• Beğen
Tepkiler: orcusss

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
ovi stora gir nunlock diye arattır,yada sitede var symbian 3 ekran bölümünde,orada da bulabilirsin:oke:

oviahmetovi

Üye
    Konu Sahibi
bu tür programlar sürekli arkada açık olarak gösteriliyor ya onu nasıl engelleyebiliyoruz acaba?

SilentOne

SilentOne

Üye
ammada program açtı be adam :D

zerhos458

zerhos458

Üye
N8 yawaş diyen,işlemcisine,PowerXGTsine laf yapan iphoneculara,galaxycilere hetececilere:D kapak olur bu video :oke:

aksu1402

Üye
donuyor reset atıyor şu oluyo bu oluyor diyenlere güzel bi cevapppp

oviahmetovi

Üye
    Konu Sahibi
bu tür programlar sürekli arkada açık olarak gösteriliyor ya onu nasıl engelleyebiliyoruz acaba?
konu biraz değişmiş.

aagkn

aagkn

Üye
hakikaten tuş kilidi güzel olmuş nerede bulabiliriz acaba ??:hmmm

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar youtube ta gördüğüm bir videoda n8 deki ekran kilidi iphone ekran kilidinin aynısı ve çok hızlı eminim slideunlock programını kullanmıyor bende bu ekran kilidini kendi telefonuma nasıl uygularım.
video:
arkadaşım bnm anlamadım madem ıphone zırvasına meraklısın ve o zırvanın tuş klidini istıyon o zaman git o ıphone zırvası cihazdan al NOKIA başlı başına kalite markadır bu cihazı ıphone denen zırvayla kıyaslamayın ve ona benzetmeyin:aha::aha::aha:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
34 Uygulamaya kadar açtım ( Başka Bişey Kalmadı ) Kısacası telefondaki herşeyi açtım . Telefon banamısın demedi .

suat1111

suat1111

Üye
demezzz aslanımmmm n8 im

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Telefona yeni hard format attığım için hiçbirşey yüklü değildi . Ne varsa telefonda onu açtım daha fazla olsaydı yine açardım Açar N8 Sonuçta .

Uruloki

Uruloki

Üye
facebook nokia n8 sayfası 41 gördürmüş telefona nasıl youtube da videosu var

Trackmania

Trackmania

Üye
N8boru değil dimi arkadaşlar e o zaman neden iphoneye benzetmeye çalışıyorsunuz ki ?

Üst Alt