Yurdumun Çocukları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
Yurdumun Çocukları

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, PhyscoDevil ve huri$

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
eline sağlık güzel paylasım:oke:

s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim Ali :)

huri$

huri$

Üye
caanlarim yaa
yavrularimmmmm gülü$leri dunyaya bedel

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
çocuk olasım geldi birden teşekkürler

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
iyikilerimiz keşkelerimizden çok olsun diyelim. geri dönmek olmasa bile yaşamak gerek

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Doğulu çocuklar.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Konudaki çalışmalar gibi profesyonel olmasa da benimde arşivimde var bu tür çalışmalar. İşte ikisi:

2007'de çekmiştim bunu. Akrabamın oğludur. O yıl babası tek başına otlatıyordu keçileri, benim arkamdan yardım edeceğim diye koştura koştura gelirdi..

--

2009 senesiydi bu da. Drejan aşiretinin çocukları.. Malatya - Sivas sınırındaki Yama Dağları'nın en yüksek noktasındaki yaylada konaklıyorlar yaz aylarında. Aileleri koyun güdüyor dağlarda, onlar da peşlerinden haliyle..

Zor iş köy çocuğu olmak. Ne de güzel anlatmış halk ozanı:

Sen iş buldun ben avara,
Sen ovaya ben bayıra,
Sen okula ben davara,
Sen zeki ben deli miyim...

Dafny

Dafny

Üye

gözlere bak yaa :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Maşaalah hepsi de çok tatlı.

Teşekkürler Sahra abla :)

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Konudaki çalışmalar gibi profesyonel olmasa da benimde arşivimde var bu tür çalışmalar. İşte ikisi:

2007'de çekmiştim bunu. Akrabamın oğludur. O yıl babası tek başına otlatıyordu keçileri, benim arkamdan yardım edeceğim diye koştura koştura gelirdi..

Bilmiyorum ama bizim köydede 70 koyun civarı benden küçük çocuk idare edebiliyo ben köyde yetişmediğim için 3 koyuna zor bakıyorum :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bilmiyorum ama bizim köydede 70 koyun civarı benden küçük çocuk idare edebiliyo ben köyde yetişmediğim için 3 koyuna zor bakıyorum :D

Köyde yetişmeyince insan böyle olması normal. :D Fotoğrafta az görünüyor ama, orda tam 550 tane keçi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt