'MhMmD'
Üye
sen yapacaksın herşeyin ilkini sen öpeceksin ilk ve eve sen atacaksın oyunu kuralına göre oyna cesaretini topla o sana değil sen ona sahip olacaksın![]()
cok damara geldi kızın yanına gityom )

sen yapacaksın herşeyin ilkini sen öpeceksin ilk ve eve sen atacaksın oyunu kuralına göre oyna cesaretini topla o sana değil sen ona sahip olacaksın![]()

'' ve eve sen atacaksın " yuhsen yapacaksın herşeyin ilkini sen öpeceksin ilk ve eve sen atacaksın oyunu kuralına göre oyna cesaretini topla o sana değil sen ona sahip olacaksın![]()

nette baktım birkaç tane taktiğe ama hepsi terbiyesiz yazılar![]()

? yaşın kaç? 19 falan demeküçük degilim merak etme![]()
.......
_є_®_¢_α_N_™;3085896' Alıntı:Tabii ki erkek yapar yahu. Baskın olan tarafta,sözü geçen de 'erkek' olmalı.Sözü geçen de erkek olmalı derken; her konuda değil tabi..Ortak kararlar alınması gerek yerler de olur,sadece erkeğin karar vermesi gereken yerler de.. Ayrıca ilk adımı kızdan beklemek bana pek de mantıklı gelmiyor.İlk adımı atan kızla ben zaten ciddi düşünemem.Bana göre budur.

yok ezgiya ya okadar diil
zaten el tutma meselesine örnek werdiydim
![]()

wala ne kızmış ha![]()
![]()

__"Ezgi"__;3086596' Alıntı:
Bunu yapan bnm çocukluk arkadaşım ama kopmuştuk
Bu samimiyet nerden gelio daha bu ilk buluşma die tokat atmıştı çocuğa
İşin garibi şu an sözlü tokat attığı kişiyle![]()