N900 usb rom driver ??????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hsngul44

hsngul44

Üye
    Konu Sahibi
N900 usb rom driver ??????
ARKADAŞLAR BEN 5 6 KEZ ÖNCEDEN FLAŞHLAMIŞTIM N900'ümü TAKİ PC ME FORMAT ATANA KADAR ŞİMDİ TELİ KAPATIYORUM FLAŞH PROGRAMINI AÇIYORUM N900 ü USB YE BAĞLIYORUM ''U'' ya BASILI TUTARAK OLMUYOR BİLGİSAYAR GÖRÜYOR AMA DONANIMI YÜKLEYEMİYOR HATA VERİYOR NE YAPMAM LAZIM LÜTFEN YARDIM.....

murattiy

murattiy

Üye
hatalar nedir
ne oluyor ekranda birşey çıkıyormu
anahtar işareti gibi mesala
biraz daha sorunu, n900 ve pc deki ekran çıktılarından bahset yardımcı olamaya çalışalım

hsngul44

hsngul44

Üye
    Konu Sahibi
PC MİN İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS 7 USB Yİ TAKTIĞIMDA TELDE NOKİA YAZISI ÇIKIYOR SAĞ ÜST KÖŞESİNDE USBYE BAĞLI GÖRÜNTÜ VARYA ANAHTARA BENZEYEN ONDAN ÇIKIYOR

TEL BİLGİSAYARI GÖRÜYO BİLGİSAYARDA TELİ GÖRÜYO YANLIZ Nokia BB5 ADL Loader USB Generic

Nokia BB5 ADL Loader USB Phone Parent

AYGIT YÖNETİCİSİNDE BUNLARIN ÜĞZERİNDE SORU İŞARETİ VAR GÜNCELLEMEYE ÇALIŞIYORUM yazılım güncel olduğu belirlendi diyor

BENDE KURULUMA GEÇİYORUM FLAŞHLAMAYA ÇALIŞIYORUM flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_10.2010.19-1_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin -f -R bunu yazıyorum enter diyorum aşagıdaki çıkıyor

suitable USB device not found, waiting.

murattiy

murattiy

Üye
ilk olarak pc nin ön yüzündeki değile arka tarafındaki usb leri tek tek dene

hsngul44

hsngul44

Üye
    Konu Sahibi
pc nin arkasından deniyorum usb rom u yükleyemiyo bunda hata veriyo tek bunda arkadaşın bilgisayarındada denedim bunda hata veriyo bende 2 tane n900 var 2 sindede usb rom yüklenemedi gibi hata veriyo

NR6630

NR6630

Üye
pc nin arkasından deniyorum usb rom u yükleyemiyo bunda hata veriyo tek bunda arkadaşın bilgisayarındada denedim bunda hata veriyo bende 2 tane n900 var 2 sindede usb rom yüklenemedi gibi hata veriyo
arkadaşım senin problemin pc deki işletim sisteminden kaynaklanıyo xp de dene ve hiç n900 takılmamış oılsun kesinn olacaktır bilgine aynısını bende yaşadım böyle hallettim:oke::oke:

murattiy

murattiy

Üye
win 7 64 bit mi kurulu ?

hsngul44

hsngul44

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim NR6630 yarın deneyeceğim eger windows 7 de denerseniz olursa paylaşımlarınızı bekliyoruz şimdiden teşekkür ederim tüm maxicep ailesine

--------------- Ekleme ---------------

evet 64 bit kurulu

NR6630

NR6630

Üye
tamam işte sorunun belli oldu sen dediğim yola git başka bişey denemene araştırmana gerek yok 32 bit lik xp yada win 7 yeterli olacaktır hadi kolay gele yarın sonuçları burda bekliyoruzz:oke::oke:

murattiy

murattiy

Üye
win 7 64 bit sorun çıkartıyor sorunun işletim sistemi doğru win 7 32 bir yükle tabi yazılımın lisanslı bilmiyorum ))

hsngul44

hsngul44

Üye
    Konu Sahibi
tamam yarın deneyip paylaşacağım

Kara-vicdanli

Kara-vicdanli

Üye
ARKADAŞLAR BEN 5 6 KEZ ÖNCEDEN FLAŞHLAMIŞTIM N900'ümü TAKİ PC ME FORMAT ATANA KADAR ŞİMDİ TELİ KAPATIYORUM FLAŞH PROGRAMINI AÇIYORUM N900 ü USB YE BAĞLIYORUM ''U'' ya BASILI TUTARAK OLMUYOR BİLGİSAYAR GÖRÜYOR AMA DONANIMI YÜKLEYEMİYOR HATA VERİYOR NE YAPMAM LAZIM LÜTFEN YARDIM.....

Neden format atiyorsun ilk once bunu bildirirsen ,sorunun nerde onu ogrenmis oluruz..
ben assagi yukari biliyorumda kesin bilmek icin bunlari yaziyorum.
sen ilk once format atmanin sebebini yaz ona gore de cevap verilir.
sorun ne cep acilmiyomu? acilip kapaniyormu :sopa:

NR6630

NR6630

Üye
Neden format atiyorsun ilk once bunu bildirirsen ,sorunun nerde onu ogrenmis oluruz..
ben assagi yukari biliyorumda kesin bilmek icin bunlari yaziyorum.
sen ilk once format atmanin sebebini yaz ona gore de cevap verilir.
sorun ne cep acilmiyomu? acilip kapaniyormu :sopa:
Dostum adam sadece telefonuna yeniden flash atmak istemiş ama pc si görmemiş sorun bu adam nıye yazsınki geçmişinin hepsini:d:, telefon açılmıyo yada kapanmıyo değil problemi bizde gereken yolu gösterdik zaten ki oda yapmıştır bence

denizci535

denizci535

Üye
aynı sorun bendede var u tusuna basıyorum ama nokıa yazısı geliyor usb işareti gelmiyor ne yapmam gerek of beeee cevap yazın adam gibi...

hsngul44

hsngul44

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar widows xp de denedim oldu tek sorun 64 bit te flaşhın çalışmaması

hepinize çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz çalışmalarınızın başarılı olmasını diliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt