Okul için Bi anke hazırlıyorum oy verirseniz sevinirim...

Sponsorlu Bağlantılar

Okul Serbest Kıyafet olsun mu?

• Evet.

Kullanılan: 10 45.5%
  • Hayır.

Kullanılan: 11 50.0%
  • Farketmez her ortama uyarım :)

Kullanılan: 1 4.5%

• Kullanılan toplam oy
    22
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emree17

emree17

Üye
    Konu Sahibi
Okul için Bi anke hazırlıyorum oy verirseniz sevinirim...
Okulda münazara gibi bişey var(Türkçesini tam bilmiyorum =debate) bizim savunmamız gereken şey okul serbest kıyafet olsun. Konuşmamda bu anketi suncam maxicep reklamı yapmayı unutmadan ;) herekse teşekkürler :)
--------------
bence;serbest kıyafet düşünüyorumda biyanım olmalı diyo bi yanım olmamalı çünkü her gün ne giycem diye düşünmek zor geliyo.bide fakir olanlar nasıl giyincek diyolar ama zevkliyse parasızda kıyafet alınıyo bnm çok yakın tanıdıklarım var sizinde yorumlarınızı bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: jejep, Reşwan, Burak ve 1 kişi daha

fnldstntn

Üye
Tabiki de okulda kiyafet serbest olmali fakat belli sinirlar icinde...

Samsun55''

Samsun55''

Üye
evet serbest olmalı

emree17

emree17

Üye
    Konu Sahibi
saolum bunları konuşmama eklicem sakıncası yoksa?

zaza

zaza

Üye
ya fakir arkadaşlar nasıl yapıcak standart kıyafetin olmasının sebebi fakir öğrencilerin içlerinde bazıları tarafından alay edilmesini önlemek içindir zenginler günlük giyerken fakir öğrenciler sürekli değişim sağlayamaz ve biliyorsunuzki birçok vurdum duymaz öğrenci mevcut:oke:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bence resmi üniforma gayet iyi.. En azından kravatınızla,ceketinizin üzerindeki armayla vs hangi okula ait olduğunuz anlaşılabiliyor.. Sivil kıyafet üzerine kravat filan pek hoş durmaz herhalde :)

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Bence Serbest Olmamalı.. Fakir Öğrenciler Bir Yana.. Ağaç Yaşken Eğilir Diye Bir Atasözü Var.. Öğrenciler Şimdiden Resmi Kıyafet Giymeye Alışırsa İleride Bir Meslek Sahibi Oldukları Zaman Resmi Elbiseleri Giyerken Zorlanmaz..Hem Resmi Elbise Saygıyı Temsil Ediyor.. Şimdi Öğrenciler Zaten Zivanadan Çıktı(%70) Bunlara Birde Serbest Kıyafet Verirlerse Zaten Çoğu Dik Kafalı Artık Öğretmenlerinede Saygıları Kalmayacak.. Resmi Kıyafetleri Üzerlerinden Attıkları Gibi Saygıyıda Üzerlerinden Atacaklar.. Bu Sebeple Serbest Olmasın..!!

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bence Serbest Olmamalı.. Fakir Öğrenciler Bir Yana.. Ağaç Yaşken Eğilir Diye Bir Atasözü Var.. Öğrenciler Şimdiden Resmi Kıyafet Giymeye Alışırsa İleride Bir Meslek Sahibi Oldukları Zaman Resmi Elbiseleri Giyerken Zorlanmaz..Hem Resmi Elbise Saygıyı Temsil Ediyor.. Şimdi Öğrenciler Zaten Zivanadan Çıktı(%70) Bunlara Birde Serbest Kıyafet Verirlerse Zaten Çoğu Dik Kafalı Artık Öğretmenlerinede Saygıları Kalmayacak.. Resmi Kıyafetleri Üzerlerinden Attıkları Gibi Saygıyıda Üzerlerinden Atacaklar.. Bu Sebeple Serbest Olmasın..!!

+1.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
vaz geçtim serbest olmasın :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Kesinlikle olmamalı

zaza

zaza

Üye
konu kapanmıştır beyler başka sorusu olan:d:

Burak

Üye
serbest olmamalı. :)

greenmile

greenmile

Üye
sanal reklam uygulaması al sen konuşma yaparken maxicep logosu görünsün arkada janjanlı olur :) bu arada okul bence serbest kıyafet olmalı en azından kravat falan sıkıyor adamı

Revengeful

Emekli Yönetici
Son senem zaten kurtulucam :D

Perfect!

Üye
şuanda okullarda gömlek kravat yok zaten, serbest değil ama bence gömlek kravattan daha rahat ve serbest olmasında daha iyi bi sistem.

greenmile

greenmile

Üye
ne var peki?Son durumu bilmiyorumda

Burak

Üye
gömlek+kravat+ceket :)

ayrılmaz üçlü
:D

Revengeful

Emekli Yönetici
Pantolon kumaş olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt