07.01.2011 - JAVA SORUNU YOK. 5800 c6v20.042 (042 sürümüdür)

Sponsorlu Bağlantılar

bbkr630

bbkr630

Üye
bu arada benim sorduğum soru güme gitti şu yıldızlı efektin adını merak ediyorum

must_90

must_90

Üye
forumdan uğraşmak zor oluyor cevaplar takip edilmiyor büyük ihtimal bi blog tan yayınlıcam tek bi yerde kendi cfw 'm ile ilgilenirim bide sürekli güncellemeyi düşünüyorum :)

sekolele

sekolele

Üye
bana yolla linki ben indireyim kardesim cok makbul gecer

must_90

must_90

Üye
upload yarına yetişir arkadaşlar.kendime ait blogtan paylaşıcam bi önceki sayfada açıkladım.

---------------

KONU AÇIYORUM ARKADAŞLAR TAMAM

bbkr630

bbkr630

Üye
"Starscream"

İndirmek İsterseniz

:oke:

kardeş çok makbule geçti teşekkür ederim buradaki hazır FW beğenmezsem kendim yapcam bitane

--------------- Ekleme ---------------

aslında yapnları takdir etmek lazım çok uğraş isteyen bişey daha hiç yapmayaı denemedim ama biraz araştırma yaptım ve sanırım altından kalkabilirim ama zaman en büyük sorunum

bbkr630

bbkr630

Üye
Alper kardeş ben senin FW'deki bootscreen değiştirmeyi bir türlü yapamadım acaba bunu engelleyen bi durum mu var c6v20.42 oluşundan falan yoksa ben mi yamadım bu arada 2 farklı başlangiç ekranı yapıyorum ve animated gif ile yapıyorum yoksa mbm'ye çevirmek şart mı
konuda ki anlatımı uyguluyorum

estami

Üye
Alper üstad ellerine sağlık son güncellemede yine yıldız efectleri var değilmi çok güzel kaldırılmamıştır umarım..?

must_90

must_90

Üye
nokia nın animasyonuya aynı ismi vericeksin.aynı yere yükleyeceksin.mümkünse aynı uzantıda olsun

bbkr630

bbkr630

Üye
kardeş bazı anlatımlarda mif dosyasyı işi zor olduğu için daha basit olan rof2\private\10202be9\101F8763.txt dosyasının içeriğini değiştirmek olduğu yazıyor uydu kardeşin anlatımında var http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/adim-adim-nokia-5800-modification-by-uydu-384854.html

bende aynen öyle yaptım olmadı

--------------- Ekleme ---------------

bide sözüm alper0642 kardeşe önceki FW'de mp3 klasörü dışında sounds klasörü dışındakileri tarıyodu yani aslında sadece sounds taramıyodu bunda böyle bi sorun yoktur inşAllah

emmi

emmi

Üye
Yüklicem arkadaşlar ama ancak yarın öğleden sonraya yetişir.bir kaç resim ekliyim diyorum ama onada konu açmak gerek burda ayıp olur isteyene linkleri pm ile atarım
kardeş linkleri özelden yollarsan sevinirim eğer dediğin gibiyse :oke:

TheRock72

Üye
forumdan uğraşmak zor oluyor cevaplar takip edilmiyor büyük ihtimal bi blog tan yayınlıcam tek bi yerde kendi cfw 'm ile ilgilenirim bide sürekli güncellemeyi düşünüyorum :)
bloğun adresi ne

qpel

Üye
ben o ilk sayfadaki yabancı cfyi yükledim kamerası çalıştı acaba neresi çalışmıyor kameranın

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ben o ilk sayfadaki yabancı cfyi yükledim kamerası çalıştı acaba neresi çalışmıyor kameranın

Türkçe dil yükleyince çalışmıyordu.onu da hallettik :D

gerekli modları yükleyip uplar.hayırlı ola :oke:

qpel

Üye
bide bunda java yok bide telefon yönetimine girmiyordu bende eski fwme döndüm eğer sizin yaptığınızda girerse bide onu yüklerim

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
javada sorun yok, javalı ve javasız sürüm olarak iki ayrı sürüm ekledim.

qpel

Üye
onu demedim bunun ilk sürümünü kastettim şu kamerası çalışmayanı bide telefon yönetimine giriyor dimi

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
onu demedim bunun ilk sürümünü kastettim şu kamerası çalışmayanı bide telefon yönetimine giriyor dimi
Artık kamera çalışıyor, bağlantıları ilk tıklamada almıyor, 2.veya 3. tıklamada alıyor, başkaca bir problemi şu ana kadar çıkmadı.

qpel

Üye
telefon yönetimini sordum oraya giriyor mu

Üst Alt