07.01.2011 - JAVA SORUNU YOK. 5800 c6v20.042 (042 sürümüdür)

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
hocam zahmet olmassa 3x4 menü lü fw yi hiçbir şeyine dokunmadan sadece tr dil ekleyerek koyarsan memnun oluruz mod üstüne mod olunca bug oluyor güzel olmuyor

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
=======================
arkadaşlar 042 versiyonunun java problemi olmayan sürümü buldum, Türkçe dil entegre ettim, T9 çalışıyor, java istenirse sonradan kurulabiliyor, dahili bileşen hatası vermiyor, java entegreli ve entegresiz hali ile upload yapacağım, son testlerimi yapıyorum, tabi esas olan sizlerin test ve görüşleri, akşama inşaallah gelecek 042 sürümü

--------------- Ekleme ---------------

olamaz ya, Ayarlar menüsünde Bağlantılara tıklayınca atıyor, 2. veya 3. denemede bağlantılara giriyor, çözüm yolunu bilen varsa hemen upload edebilirim. 042 sürümü ve java problemi olmayan bir sürüm sunmak istiyorum.

ama bağlantılar hatası önemli değil, 2.veya 3. tıklamada girerse girsin bu da yeter derseniz upload edebilirim, sizlerin kararını bekliycem (bu arada çözüm yolu da arıyorum, Bağlantılar atma sorununa cevap bilen varsa cevap yazarsa sevinirim.)

musti9191

Üye
hocam önce eyvallah sorularımı cevapladığın için. benim bi önerim var
Sonuçta sen java entegreli olsun ve sorun olmasın istyorsun.
Javayı direk gömünce ovi patlıyor.Ben diyorumki javayı gömme.
Autoinstaller ile kurulum dosyasını göster.ilk açılışta kursun kendni.
Zaten millet kurcak eninde sonunda.Haa C de yer kaplıcak dersen, gülü seven dikenine katlanacak.
Sorunsuz çalıştımı herkes onu göz ardı eder bence.
Zaten ben java istemiorm arkadaş diyen uygulama yöneticisnden paşa paşa siler entegreli olmadığı için.
Bana bu yöntem mantıklı geldi. Tabi bunu şuan üzerine çalıştığın 41 için söyledim
42 yalan oldu zaten. javayı çıkarınca tel açılmadı bip bip etti bende geri flaşladım :D

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
javalı ve javasız olarak 042 sürümü 1.sayfaya eklendi arkadaşlar, java problemi olmayan 042 sürümü (c6v20) hayırlı olsun

emmi

emmi

Üye
javalı ve javasız olarak 042 sürümü geliyor, java entegreli olanı da, veya javasız olupda sonradan java kurulanda problem yok, birazdan gelir,

:oke:burayada yazarmısın eklediğini yukarısı epey karışık oldu :allalla:

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfaya ekledim kardeş, en baştaki link

dogan64

Üye
alper 0642 linkleri bekliyoruz
emeklerine şimdiden teşekkürler.

webersin

webersin

Üye
Linkleri bekliyoruz hocam yarına kaldı demekki :)

emmi

emmi

Üye
Artık yarını bekleyeceğiz, şimdiden kolay gelsin kardeş :oke:

musti9191

Üye
kardeş rom patcher 2.6 sürümü çıktı onu entegre edermisin birde open4all ı vs. auto ya eklersen süper olur :)

bbkr630

bbkr630

Üye
kardeş orjinalinde parlayan yıldızlar efekti var yarın ekleyeceğin Fw'de olacak mı çok hoş gerçekten eklemeyeceksen ben nasıl eklerim yardım edersen efektin adını yazsan en azından

webersin

webersin

Üye
kardeş orjinalinde parlayan yıldızlar efekti var yarın ekleyeceğin Fw'de olacak mı çok hoş gerçekten eklemeyeceksen ben nasıl eklerim yardım edersen efektin adını yazsan en azından

Alper hocayla bugünkü konuşmamda yıldız efektinin yeni fw dahil olacağını belirtmişti yarını bekleyelim :)

bbkr630

bbkr630

Üye
Alper hocayla bugünkü konuşmamda yıldız efektinin yeni fw dahil olacağını belirtmişti yarını bekleyelim :)

teşekkürler hızlı cevap için olacak olması çok güzel ama ben yinede bu güzel efektin internetteki adını merak ediyorum

must_90

must_90

Üye
Ben bi fw yaptım kendim.modları falan bulup ekledim.o yıldızlar falanda var bide kamerası nerdeyse 4 megapiksel aklınız şaşar :) ama upload etmesi çok zor geliyor isteyen arkadaşlar olursa yinede upload ederim :)

webersin

webersin

Üye
Ben bi fw yaptım kendim.modları falan bulup ekledim.o yıldızlar falanda var bide kamerası nerdeyse 4 megapiksel aklınız şaşar :) ama upload etmesi çok zor geliyor isteyen arkadaşlar olursa yinede upload ederim :)

Et bakalım hocam senin fwyide inceleyelim :D

bbkr630

bbkr630

Üye
upload işi en kolayı kardeş tek parça zor gelirse bölerekte upload edebilirsin

must_90

must_90

Üye
Yüklicem arkadaşlar ama ancak yarın öğleden sonraya yetişir.bir kaç resim ekliyim diyorum ama onada konu açmak gerek burda ayıp olur isteyene linkleri pm ile atarım

bbkr630

bbkr630

Üye
e konu aç o zaman

kartal45200

Üye
Searching for phone...Found
No write data, skiping write...
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...