Yardım!!!!! sertifikalama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrekafa

Üye
    Konu Sahibi
Yardım!!!!! sertifikalama
BEn bi türlü karar veremdim 5800 IM VAR SERTİFİKALANDIRACAM FAKAT IMEI KODUNU VERMEK YEMIYOR:S
BU SORUYA VERILEN CVBA GORE YAPICAM SERTIFIKALANDIRMA:)

IMEI KODUNU VERIPTE SONRADA BI SORUN ORTAYA CIKAN OLDUMU KIMSEDE? HERHANGI BI SORUN YANI SONUCTA INTERNET ORTAMINA VERIYORUZ IMEI KODUNU

cvitae

Üye
Bu bir risktir ama kesini de yoktur yani imei numaran kopyalanıp telefonun kapanabilir de hiçbirşey olmayabilir de ben hacklemeden önce sertifika için imei yi opda ya vermiştim herhangi bir sorun çıkmadı ama tekrarlıyorum şansa seninki kopyalanabilir bunun için kendin karar vermelisin ama bence en yisi hacklemek imei derdinden de kurtarır.

spy60

Üye
hack leyince sertifika istemezmi?

maktama

maktama

Üye
BEn bi türlü karar veremdim 5800 IM VAR SERTİFİKALANDIRACAM FAKAT IMEI KODUNU VERMEK YEMIYOR:S
BU SORUYA VERILEN CVBA GORE YAPICAM SERTIFIKALANDIRMA:)

IMEI KODUNU VERIPTE SONRADA BI SORUN ORTAYA CIKAN OLDUMU KIMSEDE? HERHANGI BI SORUN YANI SONUCTA INTERNET ORTAMINA VERIYORUZ IMEI KODUNU
forumda 5800 için blackstar v52 var. Hem hızlı, hem en gerekli geliştirmeler yapılı(uyduruk kaydırık program eklemelei falan yok) hem hackli hem de sorunsuz. Tavsiye ederim.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...kstar-5800-v52-aralik-2010-guncel-411504.html

zalima

Üye
arkadaşlar biri yardım etsin lütfen ben ben cer ve lerimi aldım sertifikamı yani telefondan sertifikaladım bazı sertifikasız programları ama yinede sertifika hatası veriyor yardım lütfen:((((((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt