!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ovi maps sorunu !!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
addmin

addmin

Üye
    Konu Sahibi
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ovi maps sorunu !!!!!!!!!!!!!
NOKİA 5800 IMLA BİR YOLCULUĞA ÇIKMIŞTIM FAKAT GİDECEĞİM YERE YOL TARİFİ ALDIĞIMDA BİR TÜRLÜ YOL TARİFİNİ GÖSTERİZMEDİ BENDE GOGLE MAPS A MUHTAÇ KALDIM SİZİN BU SORUN İÇİN ÖNERİLERİNİZ NELERDİR ???? :hmmm :hmmm

• Beğen
Tepkiler: DrJukka ve ATORMUS

crazypaker

crazypaker

Üye
mağs ayarlarınızın yapılı olması gerekli ve ilk defaya mahsus biraz geç bağlanır gsp bekleniyor dediğinde 5dk falan sürebilir ilk bağlantı için ayarlardan gsp bağlantısında birtek konumlu gps yani mevcut gps ile wi-fi olan kalsın diğerlerinin yanındaki tiki kaldırın sonra dışarıya çıkıp bağlanmayı deneyin her 5dk bir uydu üzerinizden geçtiği için 5dk içinde bulucaktır ben sürekli kullanıyorum kızda yolu çok güzel tarif ediyo:D:D

addmin

addmin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş bu hep ya rota hatası weriyo yada hesaplanıyor deyip kalıo napim daha açık anlatsanız :hmmm

crazypaker

crazypaker

Üye
arkadaş bu hep ya rota hatası weriyo yada hesaplanıyor deyip kalıo napim daha açık anlatsanız :hmmm

ovi mark dan ovi haritaları yeniden indir telefonuna kur ayarları konumlu gps ile wi-fi olarak ayarla diğerlerindeki tiki kaldır açık alana çık bağlanmayı dene sorunun çözülücektir

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
alternatif program olarak Sygic - Garmin - NDrive var. Sygic i tavsiye ederim :10numara:

addmin

addmin

Üye
    Konu Sahibi
ATORMUS

ATORMUS

Üye
Ovi maps neden hep sorun yapıyor acaba ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt