Telefon Tavsiyesi e72-x6-wave sizce??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sefadrsn

sefadrsn

Üye
    Konu Sahibi
e72-x6-wave sizce??
Aradığım özellikler:4gb veya daha fazla bi müzik-film-video attığmda donma yapmıcak,çok hassas olmıcak,güzel bi interneti olcak (video izleme sorunu fln olmıcak),video ve foto kalitesi güzel olucak ve tabi ekranıda, bu arada tel.i asla hor kullanmam ama bu konuda çook hassasta olamam yani herkes telefonunu düşürür,çarpar :D. Bu isteklerimi göze alarak arkadaşlar e72-wave-x6 hangisini almalıyım sizce? Çok kararsızım.. bu arada wave dersenizdee 'bada' beni düşündürüyor..

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Ben olsam wave alırdım :oke:
Ama müzik için tabiki x6

sefadrsn

sefadrsn

Üye
    Konu Sahibi
bide arkadaşlar aradaki fiyat farkına değermi onu sorcam ?

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
wave alırsın eğer benim gibi hor kullanmıyorsan 3 sene seni en az götüürür ekranı da amoled yani gayet parlak ve canlı amoled ekrandan dolayı kamerası da tel. ekranında harika görünüyor e72 iş telefonudur klavyesi için alınmamalı x6 da güzel telefon hem x6 8gb 560 tl civarında 4 gb sana yetiyorsa paran cebinde kalsın derim x6 al waveden çok fazla - si d yok

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
wave al derim:oke:

futbol123

futbol123

Üye
wave içlerinden en iyisi amoled ekran işlemci hızı 1ghz işlemci kamera vb.. özellikler bnce wave

selinn2

selinn2

Üye
wawe yada x6 ikiside iyi

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
ps2 kalitesinde gelişmiş oyunlar istiyorsan Wave tabi ki. Ama çok oyun oynamam dersen fazla para vermenin hiç gereği yok tabi ki X6 ;)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
ps2 kalitesinde gelişmiş oyunlar istiyorsan Wave tabi ki. Ama çok oyun oynamam dersen fazla para vermenin hiç gereği yok tabi ki X6 ;)

güzel kardeşim yorum yapıyorsun yapmasına ama telefon fiyatlarından haberin var mı ? sanki samsung wave ile x6 arasında samsung wavenin baya bir fiyat farkı var gibi yorum yapmışsın neredeyse ikisinin fiyatları aynı bende wave derim her yönden x6 dan üstün

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
güzel kardeşim yorum yapıyorsun yapmasına ama telefon fiyatlarından haberin var mı ? sanki samsung wave ile x6 arasında samsung wavenin baya bir fiyat farkı var gibi yorum yapmışsın neredeyse ikisinin fiyatları aynı bende wave derim her yönden x6 dan üstün
Bugün X6 8 gb 550 tl'den başlıyor ama Wave 900 tl'den başlıyor aradaki fiyat farkı bariz ortada.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Bugün X6 8 gb 550 tl'den başlıyor ama Wave 900 tl'den başlıyor aradaki fiyat farkı bariz ortada.

x6 deyince benim aklıma 16 gb olanı gelir 8 gb olanını hesaba bile almam 16 gb olanı ile wave arasında nerdeyse fiyat olarak bi fark yok bu arada 8 gb olanına para verileceğine 5800 alınsın daha iyi

alicem123

alicem123

Üye
Geçen pazar günü 02.01.2011'de Nokia e72 aldım ve cok memnunum aldıgıma Mesaj yazımı olsun hızı olsun sarj konusu olsun herseyı cok iyi şiddetle tavsiye ederim.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
x6 deyince benim aklıma 16 gb olanı gelir 8 gb olanını hesaba bile almam 16 gb olanı ile wave arasında nerdeyse fiyat olarak bi fark yok bu arada 8 gb olanına para verileceğine 5800 alınsın daha iyi
Abartma istersen.

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
bana sorarsan wave 723 en iyisi x6 berbat onun yanında :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt