5800 kullanan arkadaşımızın kalemi düşmüş onun yerine ne kullanmalı

Sponsorlu Bağlantılar

5800 kalemi kaybolunca yerine hangisi kullanılır

• Kullanılan toplam oy
    69
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

olcay.bozdemir

Üye
kalem alma boşuna çünkü olay kalemde değil arka kapakta. kalemin kapağa girdiği yerin orası aşınıyor bir süre sonra, sok çıkar sok çıkar yalama oluyor tabiki. onun yerine kapak al derim. veya garantin varsa ver servise yeni orjinal kapak taksınlar. benim öyle oldu gittim verdim, yenisi taktılar hem kapak hem kalem değişti :D

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
kalem alma boşuna çünkü olay kalemde değil arka kapakta. kalemin kapağa girdiği yerin orası aşınıyor bir süre sonra, sok çıkar sok çıkar yalama oluyor tabiki. onun yerine kapak al derim. veya garantin varsa ver servise yeni orjinal kapak taksınlar. benim öyle oldu gittim verdim, yenisi taktılar hem kapak hem kalem değişti :D

zuhahah yaw diomkİ XD ciddiye almayın şakadan cevaplar verin :D XD:yuru

muratvemine

muratvemine

Üye
Kanka matkapvarsa evde kullan :D ben kullanıom kucuklerınden satılıyor pazarda :D 3 tane 1 milyon 3 tane 1 milyon.....

batuone

Üye
p.pini kullan :zuhaha:

power-b

Üye
ALLAHIM SANA GELİYORUM

amanında aman bu ne cevaplar böyle yok pipile yok parmakla bu ne efendim? Orgazmik efektler bunlar! :aha:

|ghostman|

|ghostman|

Üye
kulak temizleme çubugu :islik:ehe

power-b

Üye
3.5 mm jack. ( e zaten kulaklık kullanmıyor muyuz? )

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
3.5 mm jack. ( e zaten kulaklık kullanmıyor muyuz? )

acaiyip mantıklı geldi ha hatta bozuk kulaklık varsa kesin kablosunu sadece jack kullanalım işimiz bitincede kulaklık yerinede takarız nasıl fikir ama XD kardeş sen buldun fikri bende ürettim :D çaldım yanı zihahaha :aha: :hmmm :heyo:

power-b

Üye
acaiyip mantıklı geldi ha hatta bozuk kulaklık varsa kesin kablosunu sadece jack kullanalım işimiz bitincede kulaklık yerinede takarız nasıl fikir ama XD kardeş sen buldun fikri bende ürettim :D çaldım yanı zihahaha :aha: :hmmm :heyo:

hayhay tabikide kullanabilirsiniz.

dipnot: hem o jack' ı radyo anteni olarak kullanabilir, el radyosu olarak hizmet verebilir...

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
hayhay tabikide kullanabilirsiniz.

dipnot: hem o jack' ı radyo anteni olarak kullanabilir, el radyosu olarak hizmet verebilir...

:D kabloyu koparttım :D 5800 akıllısı yemiyo :D takıorum hiç bişi olmuo ama kablolu bi kulaklık taktıgımda oluyo :D

power-b

Üye
:D kabloyu koparttım :D 5800 akıllısı yemiyo :D takıorum hiç bişi olmuo ama kablolu bi kulaklık taktıgımda oluyo :D

yoo bende oluyor :hmmm

ek: yalnız evet birazcık kablo payı bırakmak lazım...

batuone

Üye
:ehe koptum yaw size

qpel

Üye
bence telefonu kaldır at kalemsiz telefon mu olur pire için yorgan yak

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi

napalım vakit öldürüoduk :D deneyler yaptık daha yararlı bilgiler çıkartcaz :D bu gidişle :D telefonun içinde kamerayı falan sökmeyi denicem Allah izin verirse :D 10 megapixel takıcam XD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt