Arkadaşlar alt yazı divx dvd dizilieri nasıl wawede izliyeceğim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Http

Http

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar alt yazı divx dvd dizilieri nasıl wawede izliyeceğim ?
Kusura bakmayın işgal ediyorum belki forumu ama ben divx kayıt işlemini yaptım. divx diziyide attım srt alt yazı dosyasınıda attım ama alt yazı yok bunu nasıl yapabiliriz ?

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Bende ayni sornla muzdarptim olayi cozdm. filmi ve alt yazilari telefona klasr icersinde yolla alt yazilar ayni klsrde veya ayri bi kalsrde hatrlamiyrm ama sen iki sekildede olablr filmnin ismini 1 yap alt yazisinn isminide 1 yap kabul etmezse 1.str yap alt yazi olacktr. olmazsa alt yazilari filme gömecksn baska yolu yok. ilk anlattgm islemle ben yaptm oldu

silver021

silver021

Üye
Bende ayni sornla muzdarptim olayi cozdm. filmi ve alt yazilari telefona klasr icersinde yolla alt yazilar ayni klsrde veya ayri bi kalsrde hatrlamiyrm ama sen iki sekildede olablr filmnin ismini 1 yap alt yazisinn isminide 1 yap kabul etmezse 1.str yap alt yazi olacktr. olmazsa alt yazilari filme gömecksn baska yolu yok. ilk anlattgm islemle ben yaptm oldu

oda farklı bir yaklaşım. onun yerine daha mantıklı bir çözüm var arkdaşım. .srt dosyasını video dosyasının içindeki isimle aynı yap sorun düzelir.

aybek1453

Üye
Filmi açtıktan sonra alt ortaya tıklayıp alt yazı açık demeyi unutmamışsınızdır dimi?

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
oda farklı bir yaklaşım. onun yerine daha mantıklı bir çözüm var arkdaşım. .srt dosyasını video dosyasının içindeki isimle aynı yap sorun düzelir.

bende aynı şeyi soyledim :megafon::islik

furkant

furkant

Üye
Arkadaşım Cehennem Melekleri filmini ALT YAZI DOSYASI ile telefona attım. Yani film kendinden alt yazılı değil. Aynı klasöre attım ikisinide hiçbir sorun olmadan açtı.
Bada Sürümüm : JJ9

Http

Http

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim arkadaşlar söylediklerinizi uygulayacagım..

Http

Http

Üye
    Konu Sahibi
yaptım arkadaşlar oldu ama bazı harfler japonca çıkıyor buda sizde oldumu :) bunu nasıl düzeltiriz. bilgisayarda gayet normal olan yazılar telefonda bazı harfler japonca oldu :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt