numara değişikliği ücreti ?????

Sponsorlu Bağlantılar

--mm33rrtt--

Üye
    Konu Sahibi
numara değişikliği ücreti ?????
mevcut turkcell numaramı aveaya taşımıştım şimdi turkcelle geri taşıyarak numara değişikliği talebinde bulunmak istiyorum turkcell de numara taşıdıktan sonra numara değişimi ilk etapta ücretsiz yapılıyor diye biliyorum bende bundan faydalanabiliyormuyum yoksa belli bir ücret karşılığındamı numaramı değiştirebilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

kol@j

kol@j

Üye

Numara Değişikliği
Herhangi bir sebepten mevcut numaranızı değiştirmek için hattınızı iptal ettirip yeni bir hat almanıza gerek yok. Üstelik aynı sim kartınızı ve ön ödemeli hat kullanıyorsanız hattınızdaki TL bakiyenizi de kullanmaya devam edebilirsiniz.

Hattınız sizin adınıza kayıtlıysa;

Numaranızı değiştirmek için kimlik belgenizle bir Turkcell İletişim Merkezi'ne başvurmanız ya da Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni(0532 444 0 532 ve 0532 444 0 535) aramanız yeterli.

Eğer hattınız başkası adına kayıtlıysa;

Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekalet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell İletişim Merkezi'ne başvurduğunuzda da numaranızı değiştirebilirsiniz.

Numara değişikliği hizmeti, KDV ve ÖİV dahil 3 TL olarak ücretlendirilmektedir.

kaynak:

--mm33rrtt--

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama tam olarak sorum numara taşımayla gelene ücretsizmiş ilk numara değişikliği benim hattım turkcellden aveaya taşınmış durumda onu turkcelle geri taşısam bana da ücretsiz olacakmıdır bu numara değişikliği

kol@j

kol@j

Üye
aveadan memnunsan aveadan talep et numara değiştirmeyi...

çünkü turkcell den bende daha önce numara taşımıştım... ama numaram hala turkcell de kayıtlıydı pasif olarak ama...
fatura işlemiyordu ama hala takip ediyorlar ayrılsan da... bence ücret alırlar... ama 3 TL imiş...görünürdeki fiyatı ... kimseye dokunmaz.... ama bu işe vergisi harcı hurcu... kuyrukta takabilirler... 3 tl olur otuz tl... tabiii bunlar tahmin... sen turkcelll de kararlıysan .TİM e git bir sor...

--mm33rrtt--

Üye
    Konu Sahibi
aveadan memnunsan aveadan talep et numara değiştirmeyi...

çünkü turkcell den bende daha önce numara taşımıştım... ama numaram hala turkcell de kayıtlıydı pasif olarak ama...
fatura işlemiyordu ama hala takip ediyorlar ayrılsan da... bence ücret alırlar... ama 3 TL imiş...görünürdeki fiyatı ... kimseye dokunmaz.... ama bu işe vergisi harcı hurcu... kuyrukta takabilirler... 3 tl olur otuz tl... tabiii bunlar tahmin... sen turkcelll de kararlıysan .TİM e git bir sor...

teşekkürler arkadaşım bilgilendirdiğin için faturasıza taşıyıp numara değişikliğinde bulunacağım için ekstra bir vergi çıkaramazlar tahminimce o yüzden en iyisi turkcell avea dan bazı konularda memnun olmasamda yine de memnunum diyebilirim ama başka bir hattımı aveaya taşıdım iki avea olmasın en azından biri de turkcell olsun diye turkcell e taşıyıp numara değişikliği yapmak istiyorum

maxirabit

maxirabit

Üye
turkcelle sor daha detaylı ordan ögrenirsin.

--mm33rrtt--

Üye
    Konu Sahibi
turkcell numara taşıma işlemimi bile gerçekleştirmedi bu kadar olmazsa sürekli gidip soruyorum kaybettiklerini söylüyorlar kimlik fotokopisini ve yeniden kimlik fotokopisi veriyorum ama hala tık yok şikayette bulunacam bu gidişle

aagkn

aagkn

Üye
numara taşımak ücretsizdir fakat suistimal edilmemesi için kota konulacağı söyleniyor (en az 6 ay geçmesi gerekecek)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Numarasını taşıyanlara ilk değiştirme bedava.
Taşımada zaten kısıtlama var, 3 ay.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
biraz karıştırsan turkcelin web sitesini bulurdun

ilo53

ilo53

Üye
Arkadaslar numara tasıyınca musterı hızmetlerını ara ucretsiz 1kereye mahsus degıstırıyorlar.Ben sahsen yaptım.Normal ucret ise arkadasların dedıgı gıbı 3tl.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar tasımada sınır yok bunuda belırtmek ısterım Şu durumda sınırlı oluyor.Eger yenı bır hat aldıysanız 3ay boyunca tasıyamazsınız.Eğer hattınız varsa zaten isteğiniz kadar tasıyın.

Gh0stM@n

Gh0stM@n

Üye
çok teşekkürler :)

vic353

vic353

Üye
Turkcell bu illaki ücret alır hemde öyle 3-5 lira degil

emnkymc

Üye
yanlışınız var !! 3 tl 30 tl olmaz böle bişey yok ayrıca numarasını taşıyana ilk değişiklik ücretsiz.

Üst Alt