Kırılan N8 e çözüm :S

Sponsorlu Bağlantılar

zoniengi

zoniengi

Üye
    Konu Sahibi
Kırılan N8 e çözüm :S

arkadaşlar talihsiz bir yere düşme sonucu oluşan durum resimdeki gibidir herhangi bir fonksiyonda bir aksama yok düzgün çalışıyor..
cihaz kvk garantili ne yapmamı önerirsiniz :S

erkara_64

kardeşim adına üzüldüğümü söyleyebilirim gecmiş olsun....

yanlız servis konusunda çok iyimser değilim çünkü adamlar en ufak şeyde kullanıcıya hata buluorlar bunu kabul edeceklerini düşünmek fantaziden öte gecmez...parasını verip istediğin renk de yeni dış tasarım yaparlar ama dedim gibi sen şimdiden parayı hazır et...

zoniengi

zoniengi

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim..
şimdi aradım kvk servisini konuştum cihazınız garantiden cıkar dedi..
sadece alt kapak biz takmıyoruz komple panelin degişmesi gerekir die de tamamladı.
madem garanti bozulucak alt kapagını dogubank tarafında bulup yaptırırım madem komple panelden daha uygun olur die düşündüm bende.. ama insanın morali bozuluyo tabi..

franzliszt

franzliszt

Üye
geçmiş olsun nerden düşürdünde cihaz bukadar ayrıldı ya

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
yere düşen cihazın garantiden çıktığı nerden görülmüş ??

bnm telefon yerleri yaladı üstüne gitti afedersiniz tuvalet suyu içti ama değişim kararı çıktı ama buna garanti dışı demişler yuh diyorum

venusutarit

venusutarit

Üye
Tuvalet suyumu çok ilak ııyyy

zoniengi

zoniengi

Üye
    Konu Sahibi
cok yüksekten degil masanın üstünden düştü parkeye..
şimdilik geçici bir çözüm buldum

erkara_64

kardeşim bu kılıfı nerden temin ettin çok hoş duruyor hoşuma gitti açıkcası...

kesinlikle cihazın kapağını başka yerden taktırma garantin tamamen biter öylede para vereceksin böylede 20-30 fazla ver garantiye yaptır sen yinede...

zoniengi

zoniengi

Üye
    Konu Sahibi
kılıfı dogubanktan aldım ana kapıdan girince soldan 3 veya 4üncü dükkan... gittigidiyor dada mevcut aynısı..
ama zaten garanti bozuldu diyor kadın.. komple bide panel parası alıcaklar.. ve garanti gitmiş olucak
yine orjinal taktırıyım diorum ben ama tek alt kapagı tabi bulabilirsem..

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
öncelikle geçmiş olsun telefonu yere düşürmek garanti dışıdır.

Furkhann

Üye
kılıfı dogubanktan aldım ana kapıdan girince soldan 3 veya 4üncü dükkan... gittigidiyor dada mevcut aynısı..
ama zaten garanti bozuldu diyor kadın.. komple bide panel parası alıcaklar.. ve garanti gitmiş olucak
yine orjinal taktırıyım diorum ben ama tek alt kapagı tabi bulabilirsem..

Garanti gitmiş olmayacak.Sadece o onarım için senden ücret alacaklar...

aagkn

aagkn

Üye
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım eğer yetkili servise verip yaptırırsan sadece senden kırılan parçanın ücretini alacaklar ve garanti süren devam edecek yada başka yetkisiz serviste daha ucuza yaptırıcan telefon garanti dışı kalacak

aras248

aras248

Üye
al buda benim n8 in hali

siz siz olun telefonu sakın düşürmeyin:off:

SilentOne

SilentOne

Üye
aman beyler milyarlık telefon bu

GaGo_VII

GaGo_VII

Üye
git kasko yaptır sora de ki düştü :D

• Beğen
Tepkiler: kc_knckmk
erquin

erquin

Üye
japonla yapıştır kimse çakmaz :)

• Beğen
Tepkiler: kc_knckmk
crazypaker

crazypaker

Üye
off yaaa içim yandı gerçekten gitti 1000 tl lik cihaz bnm 5800 düşse manyarım herhalde:D:D

berkayevs4

berkayevs4

Üye
ben alırken çok dayanıklı dediler 3 metreden düştü çizik yok diyorlardı..
çam kırılmasına razı olucaz yere düşerse yani..

ozggurr

ozggurr

Üye
ben alırken çok dayanıklı dediler 3 metreden düştü çizik yok diyorlardı..
çam kırılmasına razı olucaz yere düşerse yani..

Cami kirilmaz kolay kolay, sivri bir tasa demire deng gelmezse... Plastik kisimlarin vida yerlerinden kirilma olabilir...

Sorun yasamamanin tek garantisi dikkatli ve ozenli kullanmak, yoksa birimizinki 50 kere duser cizik olmaz, digerimizinki bir kere duser plastik kisim kirilir..

alikan-N8

alikan-N8

Üye
İşte Nokiadan bi qerzeklik daha. Adamlar haklı. Bu arkadaşın paylaştığı resimde Telefonun alt kapağının vida aksam bölümü plastik malzemeden yapılmış ve bu sebepten bu tarz düşmelerde kırılabildiği görülüyor. Telefona yazık olmuş geçmiş olsun. İnsan kalkıp 1000 TL veriyorsa elbette ki herşeyi istemek hakkıdır. Zira 10 cm'lik bir cihaza 1000 TL veriyorsak buda abes kaçmaz sonuçta bununda maliyeti kendini öldürse 300-400 TL dir diye düşünüyorum. Madem yapıyorsun o küçücük bağlantı aksamınıda metal yapsana.

Ayrıca dostum Telefona kullandığın kılıf çok hoş çok güzel olmuş arka tarafı nasıl acaba keşke arka resminide koysaydın :) kılıf silikon mu yoksa sert oturtma mı, kılıfın bi adı var mı nasıl buluruz ya bunu.

--------------- Ekleme ---------------

al buda benim n8 in hali

siz siz olun telefonu sakın düşürmeyin:off:

Telefon bu haldeyken kırılan kısmı geri taktığında menü tuşu çalışıyor mu dostum?

Takipçi Satın Al

Üst Alt