:d:noldu?
zaza Üye Utku™;3059140' Alıntı: noldu? Genişletmek için tıkla ... elinin körü oldu abdest bozuldu
Revengeful Emekli Yönetici kol@j' Alıntı: çok teşekkür ediyorum... tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını diliyorum... Genişletmek için tıkla ... +1
kol@j' Alıntı: çok teşekkür ediyorum... tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını diliyorum... Genişletmek için tıkla ... +1
Reşwan Emekli Yönetici iyi dileklerin için çok teşekkürler seninde inşallah ve cümlemizin. iyi yıllar herkeze
canturgay Üye ne değişecekti ki --------------- Ekleme --------------- sabah gazetesi almıştım 1.1.1999 tarihinde bu karikatür vardı hiç aklımdan çıkmaz...99 yeni girmiş hadi hadi diyorlar milenyum gelecekmiş
ne değişecekti ki --------------- Ekleme --------------- sabah gazetesi almıştım 1.1.1999 tarihinde bu karikatür vardı hiç aklımdan çıkmaz...99 yeni girmiş hadi hadi diyorlar milenyum gelecekmiş
zaza Üye canturgay' Alıntı: ne değişecekti ki Genişletmek için tıkla ... bişiler değişse güzel olurmuş
yalan_hayat Üye Konu Sahibi ChavRash' Alıntı: Yeni yıl aşk getirsin size.. Gerisi kolay. Genişletmek için tıkla ... bana aşktan önce başarı qetirsin --------------- Ekleme --------------- muz57' Alıntı: teşekkürler , seninde yeni yılın kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... rica ederim . saqol --------------- Ekleme --------------- kol@j' Alıntı: çok teşekkür ediyorum... tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını diliyorum... Genişletmek için tıkla ... Rica ederim inş hayırlı bir yıl olur ... --------------- Ekleme --------------- Dafny' Alıntı: teşekkürler rica ederim ne demek Genişletmek için tıkla ...
ChavRash' Alıntı: Yeni yıl aşk getirsin size.. Gerisi kolay. Genişletmek için tıkla ... bana aşktan önce başarı qetirsin --------------- Ekleme --------------- muz57' Alıntı: teşekkürler , seninde yeni yılın kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... rica ederim . saqol --------------- Ekleme --------------- kol@j' Alıntı: çok teşekkür ediyorum... tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını diliyorum... Genişletmek için tıkla ... Rica ederim inş hayırlı bir yıl olur ... --------------- Ekleme --------------- Dafny' Alıntı: teşekkürler rica ederim ne demek Genişletmek için tıkla ...