Hoşgeldinselam arkadaşlar bende sizlerden biriyim aranıza hoşgeldimtelefonlumuzla ilgili programlar oyunlar vs... birşeyler olursa paylaşalım lütfen olur mu ?

Ben sana turkcell yada Nokia Shop ' u tavsiye ederim .Apit";3056857' Alıntı:arkadaşlar sizce bu telefon tr de hangi mağazadan alınır_? sağlam bir seri açısından teknosa ya da bimeks gibi
arkadaşım doğumgününde falan sakın n8 alma. ben dün n8imi zarar ederek sattım samsung wave aldım. yıllardır nokia kullandığım halde nokia yıllardır aynı arayüzle çıkmaktan sıkılmamış karşımıza. bakın işletim sistemi demiyorum arayüz. 14 aralıkta almıştım teli ve 15 gün sonra sattım. okadar bıkmışım hep aynı görüntüden. sakın almayın. nokia müşterileri nasılsa alıyor diye hiç yenilik yapmıyor. artık son verdim nokia benim için 10 yıl sonunda bitmiştir. wave bambaşka her anlamda....

KatılıyorumApit";3059563' Alıntı:arkadaşım tercih meselesi. bende samsung galaxy kullanıyorum hiç memnun değilim ara yüzden. mesela uygulamaları yükleyince 3 tane menünün dışına çıkıyor. ben çok yükledim ve 8 tane kaydırılacak mnü oldu. bir uygulamayı açmak için ha bire kaydırma yapıyorsun bu ne saçmalık!!! nokianın kinde dosya içerisine koyup görüntü kirliliği olmuyor.... n8 almayı sabırsızlıkla bekliyorum....![]()
Mesela ben derledim toparladım hep düzenledim kaydırmama gerek yok tam sayfa hep karşımda .tema kadar basit bir olay değil . ve ovi storedan bile indirdiğin temalarda mutlaka bir sekmede menü düzeninde bir uyumsuzluk var adam gibi dört dörtlük tema bile yapamıyorlar. zaten 5 yıl önceki n70ten beri aynı arayüz bıktırdı artık. telefonu değiştiriyorsun fakat bi bakıyosun aldıktan 2 saat sonra ben yine mi aynı teli kullanıyorum diyorsun. gerçekten bıktırdı artık. görselleştiremediler yıllardır. hiçbir anlamda...madem nokiadan görüntüsünden bıktınız tema yükleyin.bukadarmı zor.