iPhone4 mü-iPhone 3Gs mi alıyım.?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emree17

emree17

Üye
    Konu Sahibi
iPhone4 mü-iPhone 3Gs mi alıyım.?
iPhonenin fazla özelliklerini bilmiyorum.internetten baktığıma göre arada 500 tl fark varmış. iPhone4 ün özellikleri iPhone3gs ten 500tl vercek kadaar fazlamı?
arada çok fark varmı?

izmirligenc

izmirligenc

Üye
araba alirken modellerde ne turk farklar olur ?
tabiki aliyorsan iphone 4 almalisin 3g de on kamere yok ornegin

atakax

atakax

Üye
ön kamera 4 ün bence diğer özelliklerinin yanında en gereksizi retina display ve A4 işlemci asıl özellikleri

--------------- Ekleme ---------------

yani paran yeterse 4 al kardeş

kutluay5

kutluay5

Üye
dalga mı geçiyon kardeş :D 4 tabiki de :D bak 4deki ekran 326 görüntü kalitesi var insan gözü sadece 300 ünü algılayabiliyor ;) anla kaliteyi :)

maxirabit

maxirabit

Üye
paran varsa 4g al azsa 3g al.

bjkboy2009

bjkboy2009

Üye
Slm iPhone 4 güzel hoş onde arkada kamera var ok ama facete face konuşmak için karşındaki ınsanında iPhone 4 olması gerek yani anlayacağın boş is çok pahalı ve değmez iPhone 3GS ozerligi hemen hemen Hebsi aynı tek varki kamerası ...yinedee sen bilin bende 3GS var onabakarsan Samsun galaxy i900 da sahane tel Yani her ozerlik. İmdada var

vvalentinoo

vvalentinoo

Üye
Ben 4 kullanıcısıyım ve 3gs den geçtim aralarından sistemsel olarak çokta bir fark olmasada hız ve kalite olarak büyük fark var. Paran varsa 4 al derim yoksa biraz daha bekle paranı biriktir ve yine 4 al.

Iphone cihazına tavsiye edebileceğim bir başka telefonda yok hiç bir telefonda ona ait özellikleri bulamayacağına garanti verebilirim.

maxirabit

maxirabit

Üye
Slm iPhone 4 güzel hoş onde arkada kamera var ok ama facete face konuşmak için karşındaki ınsanında iPhone 4 olması gerek yani anlayacağın boş is çok pahalı ve değmez iPhone 3GS ozerligi hemen hemen Hebsi aynı tek varki kamerası ...yinedee sen bilin bende 3GS var onabakarsan Samsun galaxy i900 da sahane tel Yani her ozerlik. İmdada var

Görüntülü konuşmamı normal chat mi?
Eyer görüntülü chatten bahsediosan nimbuzz var telefon farkı olmadan kameralı sohbet yapar:ah

Revengeful

Emekli Yönetici
Apple in sitesinden karsilastirabilirsin. Aralarında ciddi fark var

ramowarr

Üye
bence az paran varsa 3GS al

cptalperen

cptalperen

Üye
4. tartışmasız.

eraser2934

Üye
4. tabiki yeni herzman yenidir :) işlemci hızıda farkedio gerçekten...

cptalperen

cptalperen

Üye
görmeden anlamak zor oluyo i4'ün ekranından sonra 3gs'in ekranına bakamıyosunuz.

emree17

emree17

Üye
    Konu Sahibi
fark çokta 4 tabiki çok güzel ama arada yaklaşık 600 tl fark var bu kadar farka değermi özellikleri?

cptalperen

cptalperen

Üye
fark çokta 4 tabiki çok güzel ama arada yaklaşık 600 tl fark var bu kadar farka değermi özellikleri?

her şeyi değer! wifi + 3g + hücresel veri ağı hepsi açık sol elle kullanıyorum ve hiç bir sorun yok. telefonun normal 2 diş çektiği yerde bile hiç bir düşme olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt