N8 HATALARI yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apit"

Apit"

Üye
N8 HATALARI yardım
Arkadaşlar bir ay içinde N8 almayı hedefledim. Sizce bunu biraz yani marta doğru ertelesem nasıl olur? yazılım ve donanım hatalarından arınmış yeni telefonlar raflara gelirmi sizce?

pRime.

pRime.

Üye
Apit";3052465' Alıntı:
Arkadaşlar bir ay içinde N8 almayı hedefledim. Sizce bunu biraz yani marta doğru ertelesem nasıl olur? yazılım ve donanım hatalarından arınmış yeni telefonlar raflara gelirmi sizce?

Iyi olur derim. Hem yeni seri hem de yazılım güncellemesi yapılmış olur. Daha sorunsuz bir cihaz almış olursun.

haliloz95

Üye
ya bende şubat ayında almayı düşünüyorum ama insan ileriye atamıyor işte :) sizce şubat ayı sakıncalı mı?

pRime.

pRime.

Üye
Apit"

Apit"

Üye
evet haklısınız. forumda n8 hakkında ki hataların şikayetinden dolayı 2 ay daha sabretmek iyidir. rıca bufranzliszt ay arkadaşa teşekkür etmek isterim. bu arkadaşın yapmış olduğu açıklama samsung wave den n8 e geçiş yapmama yardımcı oldu. 2 a

--------------- Ekleme ---------------

2 ay çok sayılmaz... beklemekte fayda var gibi. çünkü forumda çok şikayet vardı.

pRime.

pRime.

Üye
Apit";3053004' Alıntı:
evet haklısınız. forumda n8 hakkında ki hataların şikayetinden dolayı 2 ay daha sabretmek iyidir. rıca bufranzliszt ay arkadaşa teşekkür etmek isterim. bu arkadaşın yapmış olduğu açıklama samsung wave den n8 e geçiş yapmama yardımcı oldu. 2 a

--------------- Ekleme ---------------

2 ay çok sayılmaz... beklemekte fayda var gibi. çünkü forumda çok şikayet vardı.

Telefon bir yere kaçmıyor ya. :)

Uruloki

Uruloki

Üye
hops önemli uyarı nokia siparişleri yetiştirememiş ve daha fazla üretim amacıyla brezilya fabrikasınada üretim emri vermiştir yani brezilya üretimi alabilirsiniz hee bu arada ben türkiye ilk kullananlardanım forumda anlatılan bozuluklar bende yok ne iş bide bugün 2 metreden fanyansa ekranı üzerine çakıldı aha dedim gitti ama şu an kullanıyorum hala demir gibi bence bekleme derim sonuçta en geç şubatta güncelleme gelcek keyfini çıkar o zamana kadar ben çıkarıyorum yanide ondan

ozggurr

ozggurr

Üye
bide bugün 2 metreden fanyansa ekranı üzerine çakıldı aha dedim gitti ama şu an kullanıyorum hala demir gibi bence bekleme derim sonuçta en geç şubatta güncelleme gelcek keyfini çıkar o zamana kadar ben çıkarıyorum yanide ondan

teknik sorunu olmayan N8'lerin dayanikliligina ve saglamligina diyecek birsey yok..
Ben ilk kullanicilarindan biriyim, Pekin uretimi telefon bende de sorun cikmadi hic, demek ki biz sanslilardaniz..

Ve de bu telefonun 1 seneye yakin ertelenme macerasi vardi, nedeni simdi daha iyi belli oluyor, demek ki adamlar anlamislar sorunu ayiklamaya calismislar ancak bu kadar becerebilmisler..

Bence Turkiye pazari icin bekleyip beklememek cok farkettirmez nihayetindeki hedef N8 ise, ancak bence o kadar beklenirse E7 ciktiginda E7'yi de degerlendirmek te fayda var.

sh0ck

sh0ck

Üye
Bende TR içinden aldım. :). Fakat sanırsam telefon almanya için üretilmiş, TR'ye ithal edilip garanti kapsamına alınmış. :). Çünkü kutusunun altında almanca yazılar yazıyordu. :).

Çok şükür bi problemide çıkmadı forumda anlatıldığı gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt