KeyLock v1.0

Sponsorlu Bağlantılar

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
KeyLock v1.0

Tek dokunmayla tuşları kilitlemeye yarayan güzel bir uygulama. Widget olarak da kullanıp, yandaki tuş kilitleme düğmesi ile uğraşmaktan kurtulabilirsiniz.

------------------------------------------- O -------------------------------------------​

Uygulamanın ikonunu beğenmeyenler için yeni iconlu bir paket hazırladım. İsteyenler aşağıdaki bağlantıdan, yeni ikonlu uygulamayı indirebilir.

İndir:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: SakirtAbiler, HSA1993, adigeragip ve 27 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

keko9

Üye
acmak ıcın gene yandakı tusu kullanıcaz oyle bı konustun kı hıc kullanmıcakmısız gıbı :D

• Beğen
Tepkiler: htmy
kral7

kral7

Üye
teşekkürler..

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
acmak ıcın gene yandakı tusu kullanıcaz oyle bı konustun kı hıc kullanmıcakmısız gıbı :D
Güzeldi.:ehe En azından %50 kazanç sağlamış oluyoruz. :) Aynı zamanda C6 yüklü bir 5800'ınız varsa ekrana dokunarak da telefonu açabilirsiniz. Böylece o tuştan tamamen kurtulmuş olursunuz.:naughty:

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
teşekkürler

bbkr630

bbkr630

Üye
teşekkürler

alper0642

Üye
Güzeldi.:ehe En azından %50 kazanç sağlamış oluyoruz. :) Aynı zamanda C6 yüklü bir 5800'ınız varsa ekrana dokunarak da telefonu açabilirsiniz. Böylece o tuştan tamamen kurtulmuş olursunuz.:naughty:

evet arkadaşlar, açmak için yandakini kullanmazına gerek yok, aşağıda linkini verdiğim ve MaxiPDA gurubunca Türkçe'ye çevrilmiş olan tuş kilit açma programını kullanabilirsiniz, harika bir teması, harika bir işlevselliği var, muhtelif kombinasyonlar ile tuş kilidinizi açmayı sağlayabilirsiniz.

artık bundan sonra tuş kilidini yapmak ve tuş kilidinden açmak için yandaki sinir butonu kullanmak yok.

http://www.maxicep.com/maxipda-turk...bianos9-4-unsigned-turkce-maxipda-427685.html

• Beğen
Tepkiler: sayfer
e1ektronick

e1ektronick

Üye
tesekkur et butonuna basmadim ama burdan tesekkur ediyim. eyvallah guzel.

'Şeref'

Emekli Yönetici
tesekkur et butonuna basmadim ama burdan tesekkur ediyim. eyvallah guzel.
ilginç:allalla: senin görüşün tabide teşekkür et'i tıklasan dağa kolaydı sanki:hmmm

aradığım bi programdı c6 fw si kullandığım için teşekküler.. :oke:

fatih982

fatih982

Üye
saol en sonunda buda oldu eline klavyene sağlık

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi

Uygulamanın iconunu bu şekilde değiştirmek isterseniz, programın kurulu olduğu bölümdeki resource\apps klasörü içerisine dosyayı kopyalayıp üzerine yazınız. Daha iyi bir görünüm kazanıyor bu şekilde.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşım bu iconla da değil de ben kendim de yaptım başka iconla neden yüklerken olmuyor anlamış değilim siz de mesela yeni iconlu demişsiniz indirdim bir şey dğişmedi...

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu iconla da değil de ben kendim de yaptım başka iconla neden yüklerken olmuyor anlamış değilim siz de mesela yeni iconlu demişsiniz indirdim bir şey dğişmedi...
\resource\apps\KeyLock.mif dosyasını standartlara uygun bir şekilde yeniden oluşturup olması gerektiği yere kopyalarsanız neden olmasınki? Ben şu an yukarıdaki mesajımda yer alan yeni ikonlu haliylen kullanıyorum.

estomb

Üye
teşekkürler...

dekonline

dekonline

Üye
sertifika hatası veriyor bende...

konyaspor104

Üye
teşekkürler

otoritec

Üye
Allah razı olsun icon sorun değil benim için yeter ki yan tuş olmadan kilitleyebileyim telimi... teşekkürler

muratbeyim

muratbeyim

Üye
zaman kaybı sertifika hatası....

SilentOne

SilentOne

Üye
teşşekrler

Takipçi Satın Al

Üst Alt