galaxy S mi Nokia N8 mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
siz nokiayı övmeyi devam edin.nokia sizin gibi teknolojiden anlamayanlardan kazanıyo.

mavrick

mavrick

Üye
walla özgürcüm bende bugatti veryon mu alsam yoksa audi a9 mu alsam die düşünüorum...sen bu aracları sürmediğini biliorum o yüzden bana sallayarak yardımcı olurmusun hangisini alsam:)

bu arkadaşın forumdan banlaması lazım forum kuralllarını bilmiyosunuz halen muhabbete katılıyosunuz

erkara_64

kardeşim teknolojiden anlamıyor diyemezsin oke..Burda herkes istediği cihazı kullanmakta özgür..ben ıphone 4-galaxy s-htc hd 2 hepsini kullandım içime n8 sindi.şimdi sence biz anlamıyoz mu teknolojiden yoksa sen mi çok ileridesin merak ediorum..ben burda N8 kullanıpta diğer cihazlarla karşılaştıran görmedim ama n8 kullanmayıpta burda n8 hakkında yorum yapan insan çok sen gibi...

--------------- Ekleme ---------------

bu arkadaşın forumdan banlaması lazım forum kuralllarını bilmiyosunuz halen muhabbete katılıyosunuz

neden sen samsung forumunda değilsin kardeşim yürü git işine be ya banlaması lazımmış işine gelmiorsa girme N8 forumuna git kendi forumunda N8 İ sabahtan akşama kadar kötüle oke...

mavrick

mavrick

Üye
kardeşim teknolojiden anlamıyor diyemezsin oke..Burda herkes istediği cihazı kullanmakta özgür..ben ıphone 4-galaxy s-htc hd 2 hepsini kullandım içime n8 sindi.şimdi sence biz anlamıyoz mu teknolojiden yoksa sen mi çok ileridesin merak ediorum..ben burda N8 kullanıpta diğer cihazlarla karşılaştıran görmedim ama n8 kullanmayıpta burda n8 hakkında yorum yapan insan çok sen gibi...

neden sen samsung forumunda değilsin kardeşim yürü git işine be ya banlaması lazımmış işine gelmiorsa girme N8 forumuna git kendi forumunda N8 İ sabahtan akşama kadar kötüle oke...

konu samsungla ilgili bende geldim yorum yazdım bu arada benim forumuma girbak orda birtane n8 wave yada galaxy s karş göremezsin

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye

isteyen istediği bölüme girebilir.bu bölümden kimseyi kovmaya hakkın yok ben n8 kötülemiyorum .iyi telefon adam sormus hangisini alayım diye bende dedim galaksi sende hemen atlamıs hdmı videosu yayınlıyorsun.ve galaksi kötülüyorsun. sanki teknoloji demek hdmı demek mı arada dağlar kadar fark var bi kere galaks android ekranı super amoled 1ghz işlemci daha neler neler galaks s nokia n8 fark atacak bi telefon

erkara_64

isteyen istediği bölüme girebilir.bu bölümden kimseyi kovmaya hakkın yok ben n8 kötülemiyorum .iyi telefon adam sormus hangisini alayım diye bende dedim galaksi sende hemen atlamıs hdmı videosu yayınlıyorsun.ve galaksi kötülüyorsun.

arkadaş ne hakla banlanması gerekir diyebilior onu anlatırmısın bana lafı uzatmadan...ve sanırım okur yazarlığında farklı algılamalar mevcut bak bakalım ben hangi yazımda ve nerde galaxy kötülemişim hey allam yarabbim..

mavrick

mavrick

Üye
isteyen istediği bölüme girebilir.bu bölümden kimseyi kovmaya hakkın yok ben n8 kötülemiyorum .iyi telefon adam sormus hangisini alayım diye bende dedim galaksi sende hemen atlamıs hdmı videosu yayınlıyorsun.ve galaksi kötülüyorsun.

sanki hdmi bi tek n8de var biz de var biz de de var:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

erkara_64

buraya herkes gelebilir buna bişi demiyoruz ama sen de buraya n8 cilerin bölümüne gelip te konu banlansın diyemezsin yoksa ezilirsin sölim sana...

mavrick

mavrick

Üye
arkadaş ne hakla banlanması gerekir diyebilior onu anlatırmısın bana lafı uzatmadan...ve sanırım okur yazarlığında farklı algılamalar mevcut bak bakalım ben hangi yazımda ve nerde galaxy kötülemişim hey allam yarabbim..

banlanman gerekir çünkü alay ediyosun

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
sende bizim bölüme gel biz samsung kullanıyoruz diye nokia bölümüne giremiyecekmiyiz ayrıca nokiayı sevmeseydim e63 kullanmazdım.

mavrick

mavrick

Üye
buraya herkes gelebilir buna bişi demiyoruz ama sen de buraya n8 cilerin bölümüne gelip te konu banlansın diyemezsin yoksa ezilirsin sölim sana...

yaw arkadasım sana o lafı diyen benim sen kimle tartışıyosun:ehe:ehe:ehe

erkara_64

yaw arkadasım sana o lafı diyen benim sen kimle tartışıyosun:ehe:ehe:ehe

fark edersen alıntı yapmadım genel bir şekilde cevap yazdım sende atlamışsın sanırım daha sen ayırt edemiosun herneyse tartışmaya girmem seninle bana N8 kullanan adam gelsin tartışmak için:)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
tamam kardeş isteyen istedi telefonu kullanabilir bende n8 olsa tabiki bende olan telefonu öveceğim iki telefonunda birbirne karşı üstün olduğu durumlar var tercihine göre isteyen istediği telefonu alır.

mavrick

mavrick

Üye
fark edersen alıntı yapmadım genel bir şekilde cevap yazdım sende atlamışsın sanırım daha sen ayırt edemiosun herneyse tartışmaya girmem seninle bana N8 kullanan adam gelsin rtışmak için:)

sorunda ordayazaten alıntı yapmadıgın ıcın anlasılmıyor belki özgüre yazdın nerden biliyim:ehe:ehe:ehe:kop:atladın falan böyle kırıcı laflarlada biryere varamazsınız

franzliszt

franzliszt

Üye
oyuzdenmi powersgx 90 milyon triangle oynatıyo,broadcom 35 milyon triangle her iki saniyede :ehe:ehe:ehe

powersgx 200 mhz mış broadcom 300 valla bize oyle bir bilgi gelmedi :ehe

biraz araştırırsan görürsün arkadaşım istersen link verim gpu ların mhz lerini öğren. n8 32 ramli BCM2727 gpu ya sahip. işlemcisi 680 mhz bu yüzden. ve triangle sayısı gereksiz derecede yüksek değilki çünkü oyunlar zaten o kadar zorlamıyor . mesela ps 2nin triangle sayısı 72 milyon kağıt üstünde galaxy s onu geçmiş oluyor ama oynatsın bakalım o boyutda görelim nasıl akıcı oluyormuş..n8 deki gpu ise kendi sistemi için yapılan oyunlara zaten gereğinin üstünde performans sağlatıyor ayrıca galaxy s ve iphone4 gibi cihazların üst modeli olan gpu ya sahip olduğu için(ramli) video çekim esnasında telefonu zorlamıyor .biraz araştırda gel ki sana biz öğretmeyelim gpu nedir . bu arada n9 çıkıyor saniyede 190 milyon triangle çiziyor bunada birşey bulursun

erkara_64

ben hiç bir yerde n8 övmedim övmem de sadece yok bu cihazı almayın yok etmeyin yok tutmayın bu tarz mesajlar gerçek bir kullanıcıdan gelsin istiorum benim n8 imde sorun çıksaydı emin ol senden daha fazla sorunları belirtirdim ama yine de cihazı kötülemezdim..galaxy s kullandım ıphone kullandım ama bak bakalım n8 inde şu var ıphone de bu var demişmiyim...ilerde de ne olacak biliomusun sana sölim n9 mu ıphone 5 mi olacak peki ben bunlar hakkında yorum yapsam ileri geri sen ne düşünürsün inandırıcılığı ne derece olur...

franzliszt

franzliszt

Üye
konu samsungla ilgili bende geldim yorum yazdım bu arada benim forumuma girbak orda birtane n8 wave yada galaxy s karş göremezsin

sen bir gelsene n900 bölümüne bak ben n900 cüyüm aynı anda alalım paçanı :D

bu arada çok üçgen çizmek istiyorsan Nvidia GeForce GTX 580 a verelim sana saniyede 2milyar üçgen çizersin ;))

mavrick

mavrick

Üye
biraz araştırırsan görürsün arkadaşım istersen link verim gpu ların mhz lerini öğren. n8 32 ramli BCM2727 gpu ya sahip. işlemcisi 680 mhz bu yüzden. ve triangle sayısı gereksiz derecede yüksek değilki çünkü oyunlar zaten o kadar zorlamıyor . mesela ps 2nin triangle sayısı 72 milyon kağıt üstünde galaxy s onu geçmiş oluyor ama oynatsın bakalım o boyutda görelim nasıl akıcı oluyormuş..n8 deki gpu ise kendi sistemi için yapılan oyunlara zaten gereğinin üstünde performans sağlatıyor ayrıca galaxy s ve iphone4 gibi cihazların üst modeli olan gpu ya sahip olduğu için(ramli) video çekim esnasında telefonu zorlamıyor .biraz araştırda gel ki sana biz öğretmeyelim gpu nedir . bu arada n9 çıkıyor saniyede 190 milyon triangle çiziyor bunada birşey bulursun

ovi store da samsung appsde oyun en kaliteli oyunlardan 4 5 tane var ben sana soruyorum madem n8in bu kadar iyi daha gpsu kendine yeten gpusu var neden symbian için 300 500 mb lik oyunlar yapılmıyor ben sana söyleyim sen istediğin şekilde kendini avut ama gerçek denen bişey çünkü n8 o oyunları oynatamıyor
o sitenin linkini istiyorum ayrıca ricaetsem gönderirmisin

sen bir gelsene n900 bölümüne bak ben n900 cüyüm aynı anda alalım paçanı :D

bu arada çok üçgen çizmek istiyorsan Nvidia GeForce GTX 580 a verelim sana saniyede 2milyar üçgen çizersin ;))

ne yapıyım nvidia yı yaa biz tel karşılaştırıyoz ,sen zannediyosun ben rakamlara takılıyom yok öyle bişey

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
oyun konusu açılmışken n8in en iyi oyunu hangisi kaç mb sorabilirmiyim.

franzliszt

franzliszt

Üye
ovi store da samsung appsde oyun en kaliteli oyunlardan 4 5 tane var ben sana soruyorum madem n8in bu kadar iyi daha gpsu kendine yeten gpusu var neden symbian için 300 500 mb lik oyunlar yapılmıyor ben sana söyleyim sen istediğin şekilde kendini avut ama gerçek denen bişey çünkü n8 o oyunları oynatamıyor

kaynak; al kardeşim oku burdan , ayrıca adam 500 mb yapar yapmaz , sen denedin heralde oynatıp oynatamayacağını nerden bu kanıya vardık ??

kaynak; al kardeşim oku burdan , ayrıca adam 500 mb yapar yapmaz , sen denedin heralde oynatıp oynatamayacağını nerden bu kanıya vardık ??

burada gpu nun 300mhz olduğunu yazmışlarki bu türkçe kaynak yabancı sitelerdede var google yaz bulursun bulamazsan ben bulur gösteririm

Üst Alt