5800 V.52 Hack Konusunda acil yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertvemert

mertvemert

Üye
    Konu Sahibi
5800 V.52 Hack Konusunda acil yardım!!!
arkadaşlar öncelikle başlıktada yazmış olduğum konuda 1.dereceden muzdaribim..jaf kullanamıorum sertifika olmadanda program yükleyemiyorum opda da riskli diyorlar..telefon 5800 black.çok ince olarak anlatıma ihtiyacım var siz profesyonel ellerden yardım bekliyorum..siz maxicep ailesinin fertleri bana yardım etmelisiniz yoksa ben bu teli parçalıcam bi zamanlar jafla yapmaya çalısıodum phone not foun diyip duruodu ltfen yardım acil:ağlarım:

maktama

maktama

Üye
arkadaşlar öncelikle başlıktada yazmış olduğum konuda 1.dereceden muzdaribim..jaf kullanamıorum sertifika olmadanda program yükleyemiyorum opda da riskli diyorlar..telefon 5800 black.çok ince olarak anlatıma ihtiyacım var siz profesyonel ellerden yardım bekliyorum..siz maxicep ailesinin fertleri bana yardım etmelisiniz yoksa ben bu teli parçalıcam bi zamanlar jafla yapmaya çalısıodum phone not foun diyip duruodu ltfen yardım acil:ağlarım:
jaf niye kullanamıyorsunuz?!!?
opda'ya kim riskli diyor?!?!!( evet, herzaman bir risk var ama şimdiye kadar ben bir sorun duymadım, imei'nizin çalınma riskinden bahsediyorsunuz ama faturanız elinizdeyse o sorun da ortadan kalkıyor)

phone not found hatası: büyük ihtimal sürücüleri kurmamışssınızdır. O hataya kadar gelmişseniz işin çoğu gitmiş çok çok azı kalmış demektir.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...kstar-5800-v52-aralik-2010-guncel-411504.html
bu linkteki ilk mesajı okuyun, detaylı olarak anlatım var. Son 1-2 sayfada da jafla sizin sorunu yaşayan bir arkadaş sorunu nokiaflashing cable driver kurarak çözdüğünü söylüyor, İnceleyin.

Linteki anlatımı adım adım uygularsanız sorun çıkmayacaktır, opda ile uğraşmadan hackli ve hızlı bir telefonunuz olacak.

• Beğen
Tepkiler: mertvemert
SilentOne

SilentOne

Üye
blackstarda güzel bir cfw ama bna c6 cfw si lazım yha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt