nokia n8 alalı 2 gün oldu şuan dondu ve hiç bişe yapamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 alalı 2 gün oldu şuan dondu ve hiç bişe yapamıyorum
telefonum bir oyun açarken dondu ve şuan hiç bir işlem yapamıyorum o şekilde takıldı kaldı ne yapabilirim nasıl kapatıp açabilirm acaba :S biri yardımcı olabilirmi

franzliszt

franzliszt

Üye
8 saniye açma kapama düğmesine basılı tut . titremesi lazım sonra düzelir

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yaptım düzeldi acaba bu hep boyle mi olacak yeni aldım da pişman olmak istemiyorum

franzliszt

franzliszt

Üye
ne kadar süre kullanıyorsun bir kere olduysa ve oyuna girerken olduysa birşey olmaz nadir bir durum ama sürekli kapanıp donuyorsa sorun vardır, birde pil durumuna bak bir günde bitiyorsa problem var demektir en az 3gün gidiyor çünkü

besir06

Üye
güç tasarrufunu açıp az kullanırsan 3 gün gider ama oyun oynayıp wireless kullanıyorsan gün bitmeden şarj bitiyor

erkara_64

yazılım güncelleme kısmında önemli bir güncelleme var eğer onu yüklemediysen cihazın sürekli resetlenmeye mecbur kalır aklında olsun...

mucaht

Üye
ne kadar süre kullanıyorsun bir kere olduysa ve oyuna girerken olduysa birşey olmaz nadir bir durum ama sürekli kapanıp donuyorsa sorun vardır, birde pil durumuna bak bir günde bitiyorsa problem var demektir en az 3gün gidiyor çünkü

senin telefonunun şarjı 3 gün mi gidiyor dostum sen o telefonu nie aldın yaww :ehe hiç kullanmıyon heralde telefona yazık valla. Benim tel gün boyu elimde diyebilirim boş vakitlerimde sürekli oyun oynuyorum günde en az 2-3 saat wlan a bağlı kalıyor telefon bide ortalama günlük 50 mesaj ve 15 dk telefon görüşmesi, bu şekilde tam 1 gün gidiyor şarjı.. O kadar kullanmaya da sarjın 1 gün gitmesi de süper ötesi bişey bence :aha:

franzliszt

franzliszt

Üye
senin telefonunun şarjı 3 gün mi gidiyor dostum sen o telefonu nie aldın yaww :ehe hiç kullanmıyon heralde telefona yazık valla. Benim tel gün boyu elimde diyebilirim boş vakitlerimde sürekli oyun oynuyorum günde en az 2-3 saat wlan a bağlı kalıyor telefon bide ortalama günlük 50 mesaj ve 15 dk telefon görüşmesi, bu şekilde tam 1 gün gidiyor şarjı.. O kadar kullanmaya da sarjın 1 gün gitmesi de süper ötesi bişey bence :aha:

arkadaşım işim gücüm var tüm gün telefonlamı uğraşıcam akşamları müzik dinliyorum gün içinde bir kaç foto

Rich4arD

Rich4arD

Üye
yazılım güncelleme kısmında önemli bir güncelleme var eğer onu yüklemediysen cihazın sürekli resetlenmeye mecbur kalır aklında olsun...
Senin dediğin güncelleme bilgisayar ile güncelleyin diyor telefondan yapmıyor ayrıca bilgisayar ile yapmaya kalkışıncada hiçbirşey görmüyor . Bulmuyor .

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
iki kez oldu bu biri tam oyun açarken diğeri de web de dolaşırken oldu bakalım hayırlısı birde benim kutudan çıkan kulaklık bozuk çıktı çalışmıyor faturam çıksın gönderecem yenisini alacam

erkara_64

kardes hayirliolsun.telefon guncellemesini yaptin mi mutlaka yap.ayrica kulaklik arizasini ilk senden duydum kulakligi iyice bastir korkma tam otursun...

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
ya güncellemeleri yaptım onda sorun yok da kulaklık arızalı çıktı başka kulaklık taktım çalışıyor kendi kulaklığı çalışmıyor

SilentOne

SilentOne

Üye
sen bir güncelleme yap olmadı servise ver

erkara_64

en basitinden telefonu aldığın yere git su koyver paranı geri al...bence burda nokia dan ziyade satıcı ile alakalı olduğunu düşünüorum çünkü gerçekten kulaklık arızasını ilk senden duydum..

SilentOne

SilentOne

Üye
en azından aldıqın yere goturuver

mustii2121

Üye
yardımın için teşekkürler

Üst Alt